På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Nicotinell er reseptfrie legemidler som benyttes ved røykeavvenning. Mange synes det er vanskelig å slutte å røyke. Man møter gjerne på situasjoner hvor det er fristende å ta en røyk i løpet av dagen. Da kan det være lurt å ha en plan for hvordan man skal takle røyksuget. Med riktig veiledning og hjelpemidler underveis er du kanskje ikke så langt unna en røykestopp likevel. Husk at hver sigarett du velger bort er en seier!

Hvilket nikotinprodukt er best? Røykere har forskjellige behov og vaner, og sortimentet er utviklet deretter. Nicotinell sugetabletter er hendige når man er på farten, de kommer i flere styrker og etterlater munnen med frisk mintsmak. Nicotinell tyggegummi finnes i flere smaksvarianter og styrker. Nikotinplaster gir en tilførsel av nikotin hele døgnet. Produktene bør kun brukes etter samråd med lege. Nicotinell inneholder nikotin, som kan være vanedannende. Les alltid pakningsvedlegget før bruk. 

Les farmasøytens råd til røykeslutt her.

26  Produkter