Gå til innholdGå til kassen

Nicotinell Tyggegummi

Å slutte å røyke kan være vanskelig… Nicotinell er et reseptfritt legemiddel som benyttes ved røykeavvenning. Helsedirektoratet viser til at effekten blir størst når den som skal slutte blir støttet både av veiledning og legemidler til røykeslutt. I studier har det vist seg at nikotinlegemidler økte sjansen for å lykkes med å slutte å røyke med 50-70 prosent. Studier har også vist at kombinasjon av nikotinplaster og en type nikotinlegemiddel med raskere opptak (for eksempel tyggegummi) øker sannsynligheten for å lykkes.

Nicotinell tyggegummi demper raskt røyksuget når du er på farten. Alle som har opplevd å være avhengig av røyk, kjenner den snikende følelsen når trangen til å tenne en sigarett melder seg – en trang som kan være ekstremt vanskelig å motstå. Når du tygger nikotintyggegummi fra Nicotinell, frigis det nikotin i blodet, noe som demper nikotinsuget og kan gjøre det enklere å overvinne trangen til å røyke. Nicotinell tyggegummi finnes i forskjellige styrker og smaksvarianter. Prøv deg frem med de forskjellige smakene for å finne den du liker best. Les alltid pakningsvedlegget før bruk.

Nicotinell depotplaster/medisinsk tyggegummi/sugetabletter (nikotin). Reseptfritt legemidldel. For voksne over 18 år: Hjelpemiddel mot nikotinabstinens ved røykeavvenning og røykereduksjon. Brukes ikke ved overfølsomhet overfor innholdsstoffene. Skal ikke brukes under graviditet eller amming uten avtale med lege. Oppbevares utilgjengelig for barn.

Tyggegummi/sugetabletter: Rådfør deg med lege ved hjerte- og karsykdommer, sukkersyke, overaktiv skjoldbruskkjertel, svulst i binyrene, nedsatt nyre- og/eller leverfunksjon, betennelse i spiserøret eller i munn eller svelg, magekatarr, magesår og epilepsi.

Les nøye på pakningen og pakningsvedlegget før bruk. Distribueres av GlaxoSmithKline Consumer Healthcare ApS, Postboks 61, 2610 Rødovre, Danmark. Varemerker eies av eller er lisensiert til GSK konsernet. ©2021 GSK eller deres lisensgiver. www.nicotinell.no   05/2021, PM-NO-NICOT-21-00020.

19 Produkter