Gå til innholdGå til kassen

Dr. Brown's tilbyr produkter av høy kvalitet til baby i alle utviklingsstadier. Produktene skal fremme helsen og bidra til at barnet har det bra.

Blant produktene i sortimentet finner du en rekke tåteflasker, flaskesmokker, drikkekopper, smokker og biteringer. Flere av produktene er designet for å hjelpe spedbarn med nedsatt sugeevne, kolikk og andre luftproblemer – men også med ideen om at produktene bør følge barnets utvikling. Uttakbare ventiler er derfor en smart gjenganger i flere av produktene. 

Har du en baby med kolikk? Dr. Brown's er spesielt kjent for sine tåteflasker som reduserer risikoen for kolikk, luftsmerter, gulping og raping. Flaskene har en indre ventilasjon som hindrer at luft og vakuum oppstår, og er bevist å redusere risikoen for mellomørebetennelse. Dr. Brown's tilbyr også tåteflaske til baby med nedsatt sugeevne. Den har en spesialdesignet flaskesmokk med ventil, utviklet i samarbeid med helsepersonell. Flasken ble utviklet for å finne en løsning for spedbarn med blant annet leppe- og ganespalte.

Bruker barnet smokk? Her finner du også et godt utvalg smokker og selvlysende smokker som tilfredsstiller barnets sugereflekser.

56 Produkter