Gå til innholdGå til kassen

Cosmica

Cosmica er en hudpleieserie med hudpleie for hele familien, og er spesielt tilpasset et nordisk klima. Cosmica hudprodukter sørger for daglig tilførsel av fuktighet til din hudtype og dine behov. I produktserien finner du alt til kropp, ansikt, hår og solbeskyttelse.

Cosmica solkrem
Det er viktig å beskytte seg mot solstråler hele året, men spesielt om våren og sommeren. Cosmica tilbyr en rekke produkter med solfaktor til ansikt og kropp. Hos Cosmica finner du både Cosmica Sun Lotion og Cosmica Sun Spray med SPF fra 15 til 50. Sun Face Cream og Sun Face Lips er utviklet for huden i ansiktet, som er spesielt utsatt for UV-stråler hele året. Blant solproduktene finner du også After Sun Gel og After Sun Milk, som virker avkjølende og roer huden etter eksponering.

Cosmica solkrem til barn
Huden til barn er mer solsenstiv enn voksne, og bør beskyttes godt! I serien Cosmica kids finner du solkrem med to filtertyper. Til de minste barna anbefales partikkelfilter som minimerer risikoen for overfølsomhet. For de større barna anbefales solkrem med kombinasjonsfilter, i tillegg til Kids Sun Stick som er utviklet for spesielt utsatte områder. 

Cosmica håndkrem
Vi vasker hendene flere ganger om dagen, og utsetter dem for kulde og varme om hverandre. En mild og fuktighetsbevarende håndkrem fra Cosmica hjelper huden med å bevare fuktbalansen og smidigheten gjennom dagen. 

Cosmica deodorant
Hva slags deodorant foretrekker du? Alle Cosmica deodoranter gir en effektiv beskyttelse og er hurtigtørkende. Serien er beregnet for sensitiv hud og alle variantene er derfor milde mot huden. 

101  Produkter
  • av 2