Gå til innholdGå til kassen

Cosmica tilbyr et komplett solbeskyttelsessortiment for hele familien, tilpasset alle aldre og ulike behov. Gjenom nøye utvalgte og nøye bortvalgte ingredienser, skaper Cosmica solkremer som både er skånsomme og effektivt beskyttende. Det er viktig å beskytte seg mot solens stråler hele året, men spesielt om våren og sommeren. Vi tilbyr en rekke solfaktorprodukter for alle hudtyper og hele familien.

Cosmica solsortiment består av kremer, lotioner, sprayer og stifter for hele familien, til ansikt og kropp tilpasset alle aldre og ulike behov, også sensitiv hud. Ikke glem at solbeskyttelse er like viktig på fjellet som på stranden, vinter som sommer. 

Huden til barn er mer solsenstiv enn voksne, og bør beskyttes godt! I serien Cosmica kids finner du solkrem med to filtertyper. Til de minste barna anbefales partikkelfilter som minimerer risikoen for overfølsomhet. For de større barna anbefales solkrem med kombinasjonsfilter, i tillegg til Kids Sun Stick som er utviklet for spesielt utsatte områder. 

Felles for alle Cosmica solproduktene er at de er uten parfyme og alkohol, samt er ekstra vannresistente. Alle solproduktene unntatt solsftiftene,  inneholder Triple Moist Complex. Cosmicas Triple moist Complex er en unik kombinasjon av aktive ingredienser utviklet for å gi best mulig gjenfuktende effekt. Resultatet blir rask og langvarig tilførsel av fuktighet, både i dybden og på overflaten.

Påfør en tilstrekkelig mengde solbeskyttelse, en håndfull for en kropp før du oppholder deg i solen. Solekspertene anbefaler utelukkende å bruke en høy faktor. Gjenta smøringen hver 2. time for å opprettholde beskyttelsen, særlig etter bading eller om du har vært i aktivitet.

Ikke glem å beskytte lepper, ører og andre utsatte områder!

15 Produkter