Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Age Delay er en serie med de mest effektive ansiktsproduktene for å forsinke aldring av huden. Det er viktig å tilpasse hudpleien din etter alderen din. Med tiden reduseres hudens elastisitet. I tillegg blir rynker og fine linjer mer fremtredende, som er helt naturlig. Age Delay serien hjelper huden med å gjenopprette sin fuktighet, glød og spenst. Produktene i serien sørger for å gi deg beskyttelse mot UV lys på dagen, samtidig fukter dypt og gir en fantastisk glød. Mens om natta jobber ingrediensene aktivt for å øke kollagenproduksjon, noe som forbedrer hudens elastisitet og reduserer fine linjer.

Cosmica Age Delay er en komplett hudpleieserie med produkter for både natt- og dagtid. Dagkremen har SPF15 og beskytter huden mot UV-stråler. Nattkremen har en rekke aktive ingredienser som jobber for å øke kollagenproduksjonen og forbedre hudens elastisitet. Serien består i tillegg av øyekrem og serum som kan brukes både dag og natt.

Serien er tilpasset kvinner i alderen 40-55 år, som ønsker effektive produkter mot de første aldringstegnene.

Ønkser du å se hele vårt utvalg fra Cosmica - klikk her

5  Produkter