Cosmica Pure Glow - Balanse og glød for voksen kombinasjonshud.

Cosmica Pure Glow - en unik hudpleieserie som motvirker urenheter uten å tørke ut, reduserer fine linjer, forbedrer hudstrukturen og gir huden din en naturlig glød.

Cosmica vet at ulike hudtyper krever ulike formuleringer, for å få frem sin naturlige, sunne utstråling. Nesten halvparten av alle kvinner mellom 25 – 45 år i Norge har kombinasjonshud, noe som gjør dette til den vanligste hudtypen. Kombinasjonshud kjennetegnes av en fet T-sone, mens resten av ansiktet har tørr eller normal hud. Voksne kvinner med denne hudtypen kan oppleve huden som ubalansert, få forstørrede porer og av og til kviser og urenheter – på tross av at de for lengst har lagt tenårene bak seg. Samtidig befinner de seg gjerne i en periode der man har behov for å forebygge aldringstegn.

For å møte dette doble behovet har Cosmica utviklet Pure Glow – en hudpleieserie skreddersydd for voksen hud, som kombinerer anti-age og anti-blemish-effekt. Pure Glow passer kvinner med både normal og kombinasjonshud. Serien består av tre produkter som reduserer fine linjer, booster hudstrukturen, forebygger urenheter uten å tørke ut huden, og gir en herlig, frisk glød.

Cosmica Renewing Daily Cleanser Mousse er Cosmica’s første enzymholdige ansiktsrens, og har en lett eksfolierende effekt. Den fjerner sminke, motvirker urenheter, fjerner skånsomt døde hudceller og rengjør porene i dybden, takket være kombinasjonen av eksfolierende enzymer og salisylsyre (BHA). Rensen virker ikke uttørkende, og gjør huden ren og myk med en naturlig glød. Tips: Kan også bruker som en enzym-peeling en til to ganger i uken. La moussen virke i ett minutt på fuktig hud, og skyll deretter med vann.

Cosmica Purifying Day Cream er en frisk og gjenfuktende gelkrem, skreddersydd for voksen hud med tilløp til urenheter. Den motvirker urenheter og forstørrede porer med klinisk bevist effekt, samtidig som den er mattende og bekjemper de første alderstegnene. Vitamin C og E beskytter huden mot frie radikaler, samtidig som aminosyren Sarkosin reduserer oljete og blank hud, samt motvirker urenheter. Hyaluronsyre er intensivt gjenfuktende og forbedrer hudens elastisitet. Purifying Day Cream gir en ren hud med synlig reduserte linjer og en naturlig glød. 

Cosmica Rebalancing Night Balm er Cosmica’s første nattkrem med eksfolierende enzymer. Produktet gir en mild eksfoliering som gjør huden glatt og myk, samtidig som det motvirker fine linjer og balanserer huden for å forhindre kviser og urenheter. Vitamin E og provitamin B5 bidrar til å roe ned og fukte huden, mens hyaluronsyre bevarer fuktigheten i dybden av huden. Rebalancing Night Balm gjør at man våkner med en hud som er ren og myk, med synlig reduserte linjer, og en naturlig, frisk glød.

Oppdatert 14.02.2020