Minicare - til barn med tørr og sensitiv hud

Miniderm er en mykgjørende krem, utviklet spesielt for barn med tørr og følsom hud. Kremen er lett å smøre på og inneholder glyserin som ikke svir på barnets følsomme hud. Miniderm er også et passende alternativ til voksne som er følsomme for karbamid og ved psoriasis. 

Det er anbefalt å smøre inn huden 2-3 ganger pr dag og komplettere med en gjenfuktende rengjøring/såpe som ikke tørker ut huden

ACO Minicare washlotion er en mild rengjøringslotion som inneholder fuktbindende glyserol og mykgjørende fett som beskytter huden mot uttørking. Kan brukes med eller uten vann, i dusjen eller bad.

ACO Minicare krem 60% fett er en ekstra fet krem som behandler veldig tørr hud, eksempelvis ved atopisk hud og eksem. Minicare krem inneholder fuktighetsgivende glyserol og 60% fett. Kremen beskytter, mykgjør, tilfører fuktighet og har en sammensetning som er utviklet for å minimere ubehag, irritasjon og svie.

ACO Minicare Baby Oil er en babyolje uten parfyme som motvirker tørrhet og gjør huden myk. 

ACO Minicare Baby Wash Mousse er en såpemousse tilpasset babyens følsomme hud.

ACO Minicare Baby Diaper Rash Spray u/p er en spray til lindring og forebygging av rødhet og irritasjon i bleieområdet, uparfymert.

ACO Minicare Baby Eczema Treatment Cream lindrer milde til moderate symptomer ved atopisk eksem, uparfymert.

Under finner du de andre seriene fra Aco 

Oppdatert 17.10.19