Gå til innholdGå til kassen

ACO SPOTLESS - Effektiv forebygging av uren hud og kviser. Kviser er helt vanlig og nesten alle vil en eller annen gang oppleve store eller små tilfeller av dette. Kviser er en betennelsessykdom i huden som rammer spesielt gutter og jenter i puberteten, men tilstanden kan også oppstå eller fortsette i voksen alder for både menn og kvinner. Stikkordet er god hudpleie, samt en dose tålmodighet. 

Slik bruker du produktene i tre enkle steg:

Rense: Rengjør ansikt og hals hver morgen og kveld med en mild ansiktsrens, for eksempel ACO Spotless Deep Cleansing Daily Face Wash. Dette er en ansiktsvask som inneholder salisylsyre, som virker bakteriehemmende og motvirker og forebygger kviser og hudormer. Bruk et behandlende ansiktsvann etter rensen, som ACO Spotless Blemish Treating Daily Face Toner. Denne rengjør porene ytterligere i dybden og fjerner døde hudceller.

Fukte: Det er viktig å tilføre huden nok fukt, slik at den ikke overproduserer talg og fett selv. ACO Spotless Mattifying Moisturiser Daily Face Cream er en mattende fuktighetsgivende gelkrem som roer huden og gir den fukt gjennom dagen. Perfekt for hud som lett blir blank i løpet av dagen! ACO Spotless Blemish Treating Two-in-One Gel er en bakteriehemmende krem som tilfører fuktighet uten å tette porene. Kan brukes morgen og/eller kveld, i hele ansiktet eller på utsatte områder.

Punktmarkere: Skjule kviser samtidig som du behandler dem? Det lar seg gjøre med ACO Spotless Treating Cover Stick. Den inneholder salisylsyre, og tørker ut kvisene samtidig som den dekker og skjuler urenhetene. For bruk om natten er ACO Spotless Spot Treatment Overnight er en effektiv krem som tørker ut kviser og urenheter mens du sover.

Finn dine favoritter!

7 Produkter