Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Nanobébé - prisbelønt serie med innovative babyprodukter innen mating og tilbehør. Det patenterte designet på tåteflaskene har revolusjonert hele prosessen med å gi babyen morsmelk med tåteflaske.

Nanobébé er en bestselger i utlandet, nå endelig i Norge!

Serien består av den første næringsbevarende morsmelk-flasken, den avanserte silikonflasken, flaskesmokker med anti-kolikk ventilasjonssystem. Ergonomiske smokker støpt i 100 % silikon. Ultra-absorberende ammeinnlegg til dag og natt. Stellebag med plass til klær og utstyr. Oppvarmingsbolle for rask og jevn oppvarming av melk. Fryseposer til morsmelk. Kjølebag som holder melken kald/varm på tur. Adapter til brystpumpe, samt sterilisator og tørkestativ for tåteflasker og annet utstyr.

Temperaturen på morsmelken er avgjørende - hele veien fra pumping, nedkjøling og lagring til tining, oppvarming og mating. Det hele startet med den unike brystformede tåteflasken spesielt utviklet for morsmelk. Tåteflasken har stor overflate i forhold til volum, som gir rask nedkjøling og skånsom oppvarming, 2-3 ganger raskere enn tradisjonelle sylinderformede tåteflasker. Dette minsker bakterievekst, og beholder de viktige næringsstoffene i melken. Nanobébé er utviklet av biomedisinske ingeniører i samarbeid med barneleger og ammekonsulenter.

51  Produkter