Gå til innholdGå til kassen

Nanobébé - prisbelønt serie med innovative babyprodukter innen mating og tilbehør. Det patenterte designet på tåteflaskene har revolusjonert hele prosessen med å gi babyen morsmelk med tåteflaske.

Nanobébé er en bestselger i utlandet, nå endelig i Norge!

Serien består av den første næringsbevarende morsmelk-flasken, den avanserte silikonflasken, flaskesmokker med anti-kolikk ventilasjonssystem. Ergonomiske smokker støpt i 100 % silikon. Ultra-absorberende ammeinnlegg til dag og natt. Stellebag med plass til klær og utstyr. Oppvarmingsbolle for rask og jevn oppvarming av melk. Fryseposer til morsmelk. Kjølebag som holder melken kald/varm på tur. Adapter til brystpumpe, samt sterilisator og tørkestativ for tåteflasker og annet utstyr.

Temperaturen på morsmelken er avgjørende - hele veien fra pumping, nedkjøling og lagring til tining, oppvarming og mating. Det hele startet med den unike brystformede tåteflasken spesielt utviklet for morsmelk. Tåteflasken har stor overflate i forhold til volum, som gir rask nedkjøling og skånsom oppvarming, 2-3 ganger raskere enn tradisjonelle sylinderformede tåteflasker. Dette minsker bakterievekst, og beholder de viktige næringsstoffene i melken. Nanobébé er utviklet av biomedisinske ingeniører i samarbeid med barneleger og ammekonsulenter.