Gå til innholdGå til kassen

Oppbevaring og lagring

Pumpet melk skal fryses, lagres og av og til fraktes også. Nanobébé har utstyr for alt! Fryseposene er laget etter samme prinsippet som morsmelk-tåteflaskene: best bevaring av næringsstoffer. Helt flate poser gjør at både nedkjøling og tining går 2-3 ganger raskere enn tradisjonelle fryse-/oppbevaringsposer, dermed beholder melken de viktige næringsstoffene- og bakterievekst hemmes. Stativet til fryseposene gjør det enkelt å holde oversikt over hvilken melkepose som er ferskest.
150 ml pr pose, ekstra tykt og rivebestandig materiale og dobbel zip-lås for å forhindre søl.


Skal du på tur bruker du kjølebagen med plass til tre morsmelk-flasker i høyden. Melken holdes kald med det medfølgende fryseelementet som legges i egen lomme m/glidelås nederst i kjølebagen. Kjølebagen har en borrelås som enkelt festes på vognen.

Nanobébé stelleveske/ryggsekk er uunværlig på tur med baby og småbarn. Ta vare på ryggen din, og bruk sekk i stedet for veske. Praktisk, Solid, vanntett materiale med dobbel glidelås. Mange seksjoner designet for å gi rom for alle nødvendigheter, fra tåteflasker til babyklær og bleier. Egne lommer til telefonen og lommeboka. Magnetiske sidelommer gir rask tilgang til isolert lomme til tåteflaske og annen oppbevaring. Flere løsninger for stropper/seler/fester for enkelt å kunne bæres eller festes på vogna. Stellematte med funksjonelle lommer følger med.

0 Produkter