Gå til innholdGå til kassen

Tåteflasker og mating

Ammer du? Da er det Nanobébé morsmelk-flaske du bør bruke!

De helt spesielle tåteflaskene i denne serien er spesialutviklet for ammende mødre og diende babyer. Pumpet morsmelk skal gis tilbake til babyen, og det er ikke likegyldig hvilken tåteflaske som brukes. Nanobébé morsmelk-flaske er den første flasken som er spesialutviklet med fokus på å bevare næringsstoffer og hindre bakterievekst i pumpet morsmelk. Det unike, brystformede designet gir melken stor overflate i forhold til volum. Både nedkjøling og oppvarming går 2-3 ganger raskere enn med tradisjonelle sylinderformede flasker, dermed hemmes bakterievekst og de dyrebare næringsstoffene i morsmelken bevares.

Det naturlige, brystformede flaskedesignet og den myke, brystlignende formen på flaskesmokken bidrar til å unngå forvirring mellom bryst og flaske. Dette gjør det i tillegg enklere å kombinere flaskemating med amming. Tåtesmokkene er antikolikk takket være det avanserte, trippelventilerte 360º ventilasjonssystemet.
Pumpeadapteren som følger med i esken med tåteflaskene gjør at du kan pumpe direkte ned i tåteflasken. Adapteren passer til de aller fleste brystpumper, også Medela.

Nanobébé har også en silikon tåteflaske, Flexy silikonflaske laget i medisinsk antibakteriell silikon. Det er de samme flaksesmokkene som brukes til både morsmelkflaskene og Flexy silikonflaskene. Fordi silikonflasken er så myk anbefales den også til sugesvake babyer, da den som mater kan hjelpe til ved å klemme på flasken.

Flexy-flasken rommer hele 270 ml, og den står stødigere enn andre silikonflasker med sin vide og stabile, flate base. Tåteflasken kan oppgraderes med løse håndtak så babyen din kan holde flasken selv når den er stor nok. Håndtakene klikkes på flasken i ett enkelt trinn - det er ikke nødvendig å demontere flasken for hverken å feste eller å fjerne dem. De ergonomiske håndtakene er enkle for små hender å holde i, og hjelper til med utvikling av finmotorikk samt overgang fra flaske til kopp.

0 Produkter