På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lenger tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Et bedre liv for sensitiv hud. La Roche-Posay, som er anbefalt av dermatologer over hele verden, er spesialist innenfor daglig pleie og supplerende behandling til sensitiv hud, og tilbyr et bredt spekter av dermokosmetiske produkter til ethvert behov.

Produktene er basert på termalsk kildevann fra La Roche-Posay i Frankrike, kjent for sine antioksiderende og beroligende egenskaper. Produktene utvikles sammen med dermatologer, og inneholder bare de nødvendige ingrediensene i riktig aktiv konsentrasjon, for å sikre høy effektivitet og toleranse.

EFFACLAR SPOTSCAN

Introduksjon av den første personlige skanningen av uren hud med kunstig intelligens. For å bygge opp den mest nøyaktige og innovative algoritmen samlet, La Roche-Posay dermatologer fra hele verden for å analysere tusenvis av bilder av menn og kvinner, med forskjellig hudtype og grader av uren hud. Det er lett å starte skanningen med denne brukervennlige tjenesten, og det tar bare et øyeblikk å gjennomføre.

Skann QR-koden på mobilen din eller klikk HER og start din analyse.

Les mer HER

102  Produkter
  • av 2