Gå til innholdGå til kassen

Tørrhet? Kløe? Hud med tendens til atopi? La Roche-Posay Lipikar er en komplett kroppspleieserie for sensitiv hud -for hele familien.

Lipikar er en komplett kroppspleieserie med milde pleieprodukter som passer til alle typer sensitiv hud - alt fra meget tørr og irritert hud til, normal hud, hos både barn og voksne.

Meget tørr og irritert hud med tendens til atopi karakteriseres av en svekket hudbarriere og ubalansert mikrobiom (hudens normalflora). Hvis huden forblir i ubalanse, vil forekomsten av utbrudd av tørrhet, irritasjoner og kløe som følge av ekstremt tørr hud vende tilbake. Det er derfor viktig å stabilisere hudens mikrobiom.**

La Roche-Posay er en pionér innen forskning på hudens mikrobiom og har forsket på dette i mer enn 10 år. Mikrobiomet er hudens usynlige økosystem av mikroorganismer på huden din som holder huden i god balanse. Denne vitenskapen er inspirasjon til utvikling av nye produkter.

Lipikar-produktene er utviklet med kun de aller mest nødvendige ingrediensene, som gjør at man er sikret en optimal toleranse og effektivitet.

LIPIKAR SYNDET AP+
Beroligende dusjgelékrem til kroppen. Bidrar til å redusere kløe og irritasjon forårsaket av tørrhet, allerede i dusjen. Til småbarn, barn og voksne med svært tørr hud. Også velegnet til sensitiv, svært tørr og irritert hud og hud med tendens til atopi.

LIPIKAR BALM AP+M
Ny, eksklusiv AP+M teknologi [Aqua Posae + Microresyl] kombinert med termalsk kildevann er intenst beroligende og pleier huden og balanserer hudens mikrobiom. LIPIKAR BALM AP+ M er en beroligende, styrkende og kløestillende krem til kroppen og reduserer forekomsten av utbrudd. Velegnet til sensitiv og irritert hud samt hud med tendens til atopi og er uten parfyme. 

LIPIKAR STICK AP+
Beroligende stift som reduserer kløe og irritasjon forårsaket av tørrhet.  Demper følelsen av kløe. Beroliger huden øyeblikkelig. Hypoallergen formel. Uten parfyme.

8 Produkter