Gå til innholdGå til kassen

By Wishtrend

Koreansk hudpleie - effektive produkter for akne, hyperpigmentering, fine linjer og fet hud. Passer alle hudtyper, også sensitiv hud og problemhud.

By Wishtrend er et koreansk hudpleiemerke hvor produktene inneholder enkle og aktive ingredienser som jevner ut hudtonen, øker fastheten og gir glød ved hjelp av høykonsentrert C- og E-vitamin og milde AHA-syrer. Produktene er enkle å bruke og de virkningsfulle ingrediensene gir maksimal effekt og en tydelig forbedret hud.

Serien passer spesielt godt for deg som har problemer med akne, pigmentflekker, linjer, arr, rødhet og fet hud. Husk å gradvis tilvenne huden til nye produkter når du starter på en ny serie.

Hva er K-Beauty?

Koreansk kosmetikk eller K-Beauty, du har sikkert hørt om det. Skjønnhet har blitt en industri i Sør-Korea og ble i utgangspunktet bygget opp da koreanske kvinner gjennom tidene har vært over gjennomsnittet opptatt av å ta vare på huden. Man kan si at sør-koreanske damer er ganske kravstore når det kommer til kvaliteten på hudpleie.

Hudpleierutinen til koreanske kvinner kan bestå av 10-18 produkter hver dag. Kanskje du allerede har hørt om den omfattende renserutinen? Koreanske kvinner bruker i snitt syv ganger mer på hudpleie enn vestlige kvinner, dette fordi det største tegnet på skjønnhet gjennom tidene har vært en plettfri, sunn og glødende hud.

Den store forskjellen på koreansk hudpleie og vestlig hudpleie er at vi i vesten ofte ikke gjør noe med problemene før de oppstår, som for eksempel rynker eller akne. I Sør-Korea er hudpleie en del av livsstilen og de starter tidlig. En stor del av den asiatiske filosofien handler om å gjøre preventive tiltak i stedet for å skulle reversere tegn på tidlig aldring slik vi i den vestlige delen av verden er vant med. Med By Wishtrend sine produkter får du koreansk hudpleie på sitt beste.