På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Bepanthen er en salve som brukes på tørr sprukken og sensitiv hud. Den inneholder dexpanthenol som omdannes til vitamin B5 i huden. Dette vitaminet er klinisk dokumentert å fremme oppbyggingen av det ytterste hudlaget, noe som gjør salven gunstig for behandling og forebygging av sår hud.

Bepanthen salve er godt egnet for pleie av sår barnerumpe, bleieutslett og annen form for tørr eller irritert hud hos baby. Rengjør og tørk utsatte områder godt før du påfører salven. Den kan brukes ved hvert bleieskift, eller etter behov. Bepanthen salve er også godt egnet til bruk på såre brystvorter, og er et populært valg i forbindelse med amming. Salven skal tørkes bort før babyen legges til brystet, men kan brukes mellom hver amming. Bepanthen legger seg som et beskyttende lag på huden, og den tetter ikke porene. Dermed får huden puste mens salven virker. Salven er også gunstig på andre former for mild hudirritasjon, overfladiske sår og lett solbrenthet. Bepanthen SensiCalm er en kløestillende krem til buk ved eksem og tørr hud.

5 Produkter