Mineral 89 Styrker, gir fukt, fylde og glød 

 

Er du i aldersgruppen 18-25 år ?


Start med å rense huden med et av Vichy sine gode renseprodukter. Purete  Thermale renseskum passer alle hudtyper og er en effektiv rens som forsterker hudens utstråling.

Fortsett med Mineral 89, en daglig booster som gir en mer styrket hud og en sunn glød Mineral 89 inneholder hyaloronsyre og hjelper cellene med å holde på fuktighet og forbedrer hudens smidighet. Etter Mineral 89 påføres din dag eller nattkrem. Produktene i seriene Normaderm passer perfekt dersom du er plaget av en uren hud med acne, og produktene i seriene Aqualia er perfekt til deg med normal til tørr hud som vil ha en god fuktighetskrem.


 

 

 

Feel Young. Age Slow.

Vichy Laboratoires har identifisert fenomener som akkumuleres i huden på grunn av miljøet (UV, luftforurensing), psykiske påvirkninger (stress, tretthet) og livsstil, og som er med å få huden til å eldes. 

Formelen inneholder antioksiderende rotekstrakt av Baïcalin og BIFIDUS, og virker på aldringstegn i forskjellige stadier.  Med Vichy mineraliserende termalske kildevann fra fransk vulkansk område, rikt på 15 mineraler. 
Huden får straks tilført fukt, den beskyttes og får en strålende glød.
For en styrket, mer elastisk og velfuktet hud med en vakker glød, som samtidig beskytter mot effekten interne påvirkninger og eksterne omgivelser kan ha på huden – som for eksempel UV, luftforurensing og stress.
Til kvinner som ønsker å redusere utviklingen av aldringstegn / eller redusere allerede utviklede tegn på aldring, men samtidig ta vare på hudens styrke, ved å nære og beskytte den mot omgivelsene (f.eks. UV, luftforurensning, stress). 
Velegnet til alle hudtyper og sensitiv hud.

 

 

 

Er du i aldersgruppen 25-40?


Start med å rense huden med et av Vichy sine gode renseprodukter. Purete  Thermale 3-i-1 rens passer alle hudtyper og er en effektiv rens i kun et trinn. Denne har konsistens som en rensemelk og friskhet som en tonic.

Fortsett med Mineral 89, en daglig booster som gir en mer styrket hud og en sunn glød Mineral 89 inneholder hyaloronsyre og hjelper cellene med å holde på fuktighet og forbedrer hudens smidighet. Etter Mineral 89 påføres evt serum før din dag eller nattkrem. Produktene i seriene Idealia og Slow Age vil passe perfekt når du er i denne aldersgruppen.

 

 

 

 

Er du i aldersgruppen 40+ ?


Start med å rense huden med et av Vichy sine gode renseprodukter. Purete  Thermale oppfriskende rensegele passer alle hudtyper og er en effektiv rens i gelekonsistens. Den gir umiddelbar en følelse av friskhet og forvandles til et kremet og fuktighetsgivende skum i kontakt med vann. 

Fortsett med Mineral 89, en daglig booster som gir en mer styrket hud og en sunn glød Mineral 89 inneholder hyaloronsyre og hjelper cellene med å holde på fuktighet og forbedrer hudens smidighet. Etter Mineral 89 påføres ditt serum før dag eller nattkrem. Produktene i serien Liftactiv vil passe perfekt når du er i denne aldersgruppen.

 

 

 

Er du i eller etter overgangsalderen?


Start med å rense huden med et av Vichy sine gode renseprodukter. Purete Thermale rensemelk passer alle hudtyper og fjerner effektivt og skånsomt urenheter og makeup fra ansiktet. Rensemelken er lett å påføre og fjernes enkelt ved hjelp av en papirserviett etterfulgt av Purete Thermale ansiktsvann på en bomullspad.

Fortsett med Mineral 89, en daglig booster som gir en mer styrket hud og en sunn glød Mineral 89 inneholder hyaloronsyre og hjelper cellene med å holde på fuktighet og forbedrer hudens smidighet. Etter Mineral 89 påføres ditt serum før dag eller nattkrem. Produktene i serien Neovadiol vil passe perfekt når du er i denne aldersgruppen.

Er du i alderen 60+  ?

Start med å rense huden med et av Vichy sine gode renseprodukter. Purete Thermale rensemelk passer alle hudtyper og fjerner effektivt og skånsomt urenheter og makeup fra ansiktet. Rensemelken er lett å påføre og fjernes enkelt ved hjelp av en papirserviett etterfulgt av Purete Thermale ansiktsvann på en bomullspad.

Fortsett med Mineral 89, en daglig booster som gir en mer styrket hud og en sunn glød Mineral 89 inneholder hyaloronsyre og hjelper cellene med å holde på fuktighet og forbedrer hudens smidighet. Etter Mineral 89 påføres ditt serum før dag eller nattkrem. Har du tørr hud vil produktene i serien Magistral passe perfekt når du er i denne aldersgruppen. Hvis du ønsker mer glød og ikke har fullt så tørr hud bør du prøve den nye Neovadiol Rose platinium. Dette er en styrkende og revitaliserende dagkrem som gir en fin glød til den modne huden.

 

  • 89 % Thermalsk kildevann og naturlig Hyaluronsyre

  • Kun 11 ingredisenser

  • Din daglige booster for en mer motstandsdyktig hud

  • Styrker, fukter og fremhever hudens natulige fylde

  • Gir en sunn glød


NØKKELINGREDIENSER:

89 % Vichy mineraliserende termalsk kildevann. Vannet, rikt på 15 mineraler, booster hudens motstandskraft. Det balanserer huden ved å gjenopprette hudens pH-verdi, styrker hudens motstandskraft, og fremskynder fornyelsen av huden.


Hyaluronsyre
er en sentral komponent i huden som booster cellene med fuktighet, og spiller en viktig rolle i å holde på fuktighet og forbedre hudens smidighet.

Denne unike kombinasjonen i formuleringen bidrar til å styrke hudens egne barrierefunksjon og forbedre hudens kvalitet ved å forhindre for stort vanntap og påvirkningen av eksterne faktorer. Boosteren etterlater huden styrket, med mer fuktighet og med en sunn glød. 

Formulert for sensitiv hud.
Hypoallergen.
Uten parfyme.

Oppdatert 9.10.19