Gå til innholdGå til kassen

XL-S Medical er Europas største varemerke i kategorien vektreduksjon. Produktene benyttes for å gå ned i vekt, og å opprettholde vekten i etterkant. 

Et sunt og variert kosthold i kombinasjon med fysisk aktivitet gir et godt utgangspunkt for en BMI innenfor normalen. Mange opplever det likevel vanskelig å holde på vekten, og finner det strevsomt å hente frem motivasjonen når vekten først har gått opp. Da kan et produkt som bidrar til å sette i gang en vektreduksjon være en god hjelper. XL-S Medical Max Strength og XL-S Medical Fettbinder Direct reduserer kaloriopptak fra karbohydrat, fett og sukker. Produktene inneholder naturlige aktive ingredienser som er skånsomme mot systemet, og dermed ikke forstyrrer kroppens naturlige prosesser. 

XL-S MEDICAL er en serie produkter klassifisert som medisinsk utstyr. Produktene er ment for vektreduksjon ved overvekt (BMI over 25). Kun til personer over 18 år. Ta ikke XL-S MEDICAL under graviditet eller amming. Les bruksanvisningen nøye før bruk. Perrigo Norge AS.

1 Produkter