Gå til innholdGå til kassen

Weleda tilbyr et stort utvalg 100% sertifisert naturlig og økologisk hudpleie og velværeprodukter for hele familien. Selskapet har over 90 års erfaring med utvikling av plantebaserte produkter, som med sine naturlige ingredienser skal hjelpe kroppens egne naturlige prosesser og styrke den indre balansen. Uten syntetiske fargemidler og parfymer er produktene godt egnet for deg som er gravid, samt for baby og barn. 

Med ansikts- og kroppspleie pleie fra Weleda tar du vare på huden din hele året. Produktene mykgjør, gir fuktighet og sørger for intens pleie av huden med økologiske og naturlige kremer og oljer. Blant produktene finner du den populære serien Skin Food, som består av en rekke allround-produkter som tilfører huden fukt og næring.

Calendula, eller ringblomst på norsk, er en av de naturlige ingrediensene som benyttes i Weledas produkter. Blomstens aktive forbindelser skal bekjempe betennelse og fremme dannelsen av nytt vev, og eterisk olje er med på å styrke huden i møte med ytre påvirkninger. Det beroligende og oppløftende særpreget gjør produktene med ringblomst egnet for sart hud hos nyfødte og småbarn. 

87 Produkter
  • av 2