Gå til innholdGå til kassen

VorteFri tilbyr enkle, raske og effektive hjemmebehandlinger av vorter. Bli kvitt vorter på en smertefri og skånsom måte, og velg den varianten av vortemiddel du selv foretrekker!

Vorter kan oppstå flere steder på kroppen – på hender, føtter, knær og albuer. En vorte er en liten utvekst som ligner en hard blemme eller en blomkål. Den har en ru overflate og er ofte hudfarget, men kan også være mørk grå, glatt eller flat. Vorter skyldes en virusinfeksjon i huden.

Hvordan forebygge og bli kvitt vorter? Vorter er smittsomt ved direkte kontakt og via gjenstander. Du kan derfor gjøre små grep for å hindre å bli smittet eller å smitte andre. Bruk slippers i svømmehall og på treningssenter for å unngå smitte av fotvorter. Unngå deling av utstyr som håndkle, barbersaker og negleklipper for å unngå smitte av vorter på flere utsatte områder. Dersom du først har fått vorter kan du behandle raskt for å forebygge og hindre spredning til andre områder på kroppen. VorteFri Freeze er et fryseprodukt til hjemmebehandling. Det inneholder dinitrogenoksid, en svært kald gass som virker ved å fryse vorter ved -80 grader. VorteFri Pen inneholder maursyre som tørker ut vorten fra innsiden, og virker bakteriedrepende uten å forårsake smerte eller arrdannelse. Du får også VorteFri på glass. Middelet smøres på med en q-tips som følger med. Les bruksanvisning nøye før bruk.

5 Produkter