Gå til innholdGå til kassen

I en koreansk hudpleierutine er hudpleiesteget rens viktig for å opprettholde en ren, sunn og myk hud. Sioris er kjent for sine milde og plantebaserte renseprodukter formulert med lave pH-verdier som ikke irriterer huden.

Finn din Sioris rens

En vannbasert rens er det andre steget av "double cleansing". Oppgaven til en vannbasert rens er å rense dypere og gjerne sminke- og solkrem rester. Om du bruker minimalt med sminke og solkrem vil en vannbasert rens vær nok til å dekke ditt behov for rens.

TØRR/NORMAL HUD:

En tørr/ normal hud har behov for både fukt og fett. En rens med rikere konsistenser som milk, krem eller lotion er gode alternativer.

Sioris Cleanse Me Softly Milk Cleanser er en mild og fuktighetsgivende rens som etterlater huden ren, myk og næret. Rensen har en pH-verdi på 5.5 som er lik hudens egen pH-verdi, og den vil derfor ikke irritere eller tørke ut huden.

KOMBINERT/FET HUD:

En kombinert / fet hud kjennetegnes av hud med høy talgproduksjon og at huden ofte blir blank utover dagen. En rens med salisylsyre vil regulere talgproduksjonen og virke mattende.

Velg en rens tilpasset en kombinert / fet hud, med lett konsistens, som gel eller skum.

Sioris Day By Day Cleansing Gel er en mild og plantebasert rensegele som skånsomt eksfolierer huden, balanserer talgproduksjonen og beroliger irritasjon. Rensen har en pH-verdi på 5.5 som er lik hudens egen pH-verdi, og den vil derfor ikke irritere eller tørke ut huden.

1 Produkter