Gå til innholdGå til kassen

Sioris er en koreansk hudpleieserie bygget på et konsept om minimalistisk pleie der huden settes i første rekke. Derfor tar Sioris naturlige ingredienser og kombinerer disse med veldokumenterte aktive ingredienser for å skape hudpleie som er både effektiv, men også skånsom nok for sensitiv hud. Serien tar deg gjennom hudpleierutinen fra rens til fuktighetskrem, med produkter basert på naturlige og økologiske ingredienser med bærekraftig produksjon.

Navnet Sioris kommer fra ordene Simple og Original, altså enkelt og originalt. Dette stammer i merkets mål om å utnytte de naturlige fordelene fra enkle og friske ingredienser i deres originale form. Ingrediensene høstes i sesong og klargjøres rett etter høsting, slik at du kan være trygg på å få så friske og effektive produkter som mulig.

Bærekraft er et viktig ord for Sioris, derfor står kortreiste ingredienser, veganske formuleringer og miljøvennlig emballasje høyt på listen over deres verdier. Merkets konseptingredienser dyrkes økologisk i Sør-Korea og høstes i sesong, lokalt. Syntetiske ingredienser er nøye kontrollert for å sikre at de ikke bare er trygge for deg, men også for miljøet. I tillegg jobber hudpleiemerket kontinuerlig for å sørge for at alle deres produkter kommer i en mest mulig miljøvennlig emballasje som er enkel å resirkulere.

En av bestselgerne til Sioris er Time is Running Out Mist, et allsidig produkt fult av næringsrike vitaminer, mineraler og oljer som tar vare på huden og gir den en naturlig frisk glød. Ansiktssprayen kan stå alene under solkremen på de varmeste sommerdagene når den vanlige rutinen blir for tung, eller sprayes på huden gjennom dagen når den tørre vinterlufta herjer med deg.

8 Produkter