På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Recrea Forte er et reseptfritt legemiddel med minoksidil, som brukes til behandling mot arvelig håravfall. Det er medisinsk utprøvd for å stanse håravfall og stimulere til gjenvekst.

Både menn og kvinner kan oppleve hårtap, eller håravfall. Mens vi normalt mister mellom 30-100 hårstrå i døgnet, vil mange miste langt mer enn dette. Arvelige anlegg er én av faktorene som bestemmer om du blir tynnhåret, eller skallet. 75% av menn og 20% av kvinner rammes av arvelig håravfall. Noen opplever å miste hår flekkvis. Dette kan komme av hormonforstyrrelser, stress, soppinfeksjon i hodebunnen eller andre bakomliggende årsaker. Recrea Forte er en hårvekststimulerende oppløsning som er beregnet på arvelig håravfall, og virker ved å øke blodtilførselen til hårsekkene. Følg bruksanvisning på pakken.

2  Produkter