Gå til innholdGå til kassen

Pure Grow er en serie med hårprodukter, spesielt utviklet for deg som opplever hårtap eller ønsker et sterkere og tykkere hår. Med nøye utvalgte aktive ingredienser tilbyr serien en helhetlig behandling som stimulerer til økt hårvekst og reduserer slitasje og håravfall – mer hår, rett og slett!

Det å miste hår er noe vi alle gjør. Håret vokser i ulike faser, og noe håravfall er å forvente. Samtidig er det mange som opplever korte eller lange perioder med mer diffust hårtap, og etter hvert som alderen øker vil både kvinner og menn kunne oppleve å miste mye hår. Pure Grow er en hårpleieserie spesielt utviklet for å forebygge videre håravfall og å fremme et sunnere, sterkere hår hos både kvinner og menn.

Kjernen i serien er Pure Grow konsentrat, en hodebunnsbehandling som øker blodsirkulasjonen lokalt i området der du ønsker mer hår, og stimulerer til økt næringsinntak i hårsekkene. I tillegg inneholder serien et kosttilskudd med vitaminer, mineraler og aminosyrer som alle bidrar til å fremme hårvekst, og en stimulerende sjampo som sikrer maksimal effekt av konsentratet.

Spørsmål og svar:

Hvilken effekt kan jeg forvente å få ved bruk av Pure Grow konsentrat?

Ved riktig bruk kan du redusere eller stoppe hårtap. Du kan også oppleve at håret blir sterkere og sunnere.

Er Pure Grow konsentrat trygt å bruke?

Det styrkende konsentrat er helt trygt å bruke. Konsentratet skal kun påføres i området med hårtap, eller områder hvor det ønskes en kraftigere hårvekst.

Hvor ofte må jeg bruke det?

For best resultat anbefales det to påføringer i døgnet, én om morgenen og én om kvelden. Konsentratet skal masseres lett inn i hodebunnen slik at det trekker ned i hårsekkene.  

Hvor lenge må jeg bruke konsentratet før jeg ser noe effekt?

Dette vil variere, men som regel ser man en positiv utvikling etter fire uker. Etter det er det viktig å fortsette med konsentratet for å vedlikeholde den positive effekten.

Hva skiller Pure Grow sine produkter fra andre?

Pure Grow sine produkter skiller seg ut ved å gi deg som opplever hårtap eller ønsker mer/sterkere hår en komplett behandling. Produktene inneholder bl.a. AnaGain ™, B2, Biotin, Saw Palmetto og peppermynteolje.

Hvilken effekt kan jeg forvente å få av Pure Grow sin sjampo?

Pure Grow sjampo kan minske hårtap og fremme en ny og sunn hårvekst. Sjampoen har også en naturlig og god lukt som etterlater en frisk og god følelse etter bruk.

Hvor ofte kan jeg bruke Pure Grow sin sjampo?

Pure Grow sin styrkende sjampo kan brukes hver dag.

Det finnes så mange sjampoer mot hårtap, hvorfor skal jeg velge Pure Grow sin?

Alle Pure Grow sine produkter er utviklet av mennesker med årelang erfaring innen behandling av hårtap, som har kunnskap om de mest effektive ingrediensene.

Hvem kan ta Pure Grow sitt kosttilskudd?

Alle som ønsker å redusere hårtap kan ta Pure Grow sitt kosttilskudd for å fremme en sunn og sterk hårvekst. 

Kan gravide og ammende bruke kosttilskuddet?

Det anbefales at gravide og ammende kontakter sin fastlege før de begynner med nye kosttilskudd.

Hvor lenge må jeg bruke Pure Grow kosttilskudd?

Det er anbefalt å bruke kosttilskuddet i minst fire måneder. Dette fordi kroppen trenger tid til å dra nytte av næringsstoffene.  Vedvarende bruk kan gi effekt på hud, hår og negler.

Kan Pure Grow sitt kosttilskudd kombineres med medisiner?

For de som bruker reseptbelagte medisiner anbefales det å kontakte fastlege før du begynner med nye kosttilskudd.

3 Produkter