Gå til innholdGå til kassen

Pure Grow er en serie med hårprodukter, spesielt utviklet for deg som opplever hårtap eller ønsker et sterkere og tykkere hår. Med nøye utvalgte aktive ingredienser tilbyr serien en helhetlig behandling som stimulerer til økt hårvekst og reduserer slitasje og håravfall – mer hår, rett og slett!

Det å miste hår er noe vi alle gjør. Håret vokser i ulike faser, og noe håravfall er å forvente. Samtidig er det mange som opplever korte eller lange perioder med mer diffust hårtap, og etter hvert som alderen øker vil både kvinner og menn kunne oppleve å miste mye hår. Pure Grow er en hårpleieserie spesielt utviklet for å forebygge videre håravfall og å fremme et sunnere, sterkere hår hos både kvinner og menn.

Kjernen i serien er Pure Grow konsentrat, en hodebunnsbehandling som øker blodsirkulasjonen lokalt i området der du ønsker mer hår, og stimulerer til økt næringsinntak i hårsekkene. I tillegg inneholder serien et kosttilskudd med vitaminer, mineraler og aminosyrer som alle bidrar til å fremme hårvekst, og en stimulerende sjampo som sikrer maksimal effekt av konsentratet.