Vi flytter til nytt lager og bruker for tiden litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Vi beklager ulempene det skaper og jobber så hardt vi kan med å få varer sendt ut!
Gå til innholdGå til kassen

Premeno duo er en hormonfri, vaginal stikkpille med dobbeltfunksjon. Den behandler både tørrhet og vaginal infeksjon på samme tid.

Premeno duo inneholder blant annet hyaluronsyre, melkesyre og natriumlaktat. Hyaluronsyre gjenoppretter fuktighetsbalansen og behandler tørre slimhinner. Melkesyre og natriumlaktat gjenoppretter underlivets pH-verdi, og kan bidra til å unngå at vaginale infeksjoner utvikles.

Etter overgangsalderen opplever nesten halvparten av alle kvinner tørrhet i skjeden på grunn av nedsatt østrogenproduksjon. Tørrhet kan også skyldes endring i hormonbalanse på grunn av for eksempel fødsel, amming, stress, inntak av hormonpreparater, langvarig medisinbruk eller cellegift-behandling.

Tørrhet i skjeden fører til nedsatt produksjon av melkesyre, bakteriefloraen endres og risikoen for infeksjoner økes - det er derfor gunstig å behandle tørrhet og tilføre melkesyre samtidig.

1 Produkter