Gå til innholdGå til kassen

Nycodent

Nycodent tilbyr produkter som gir god tannhelse til hele familien. God munnhygiene er viktig. Det bidrar til å forebygge hull i tennene, dårlig ånde, sår i munnen og andre plager og skader som kan oppstå i munn og på tenner.

En god tannpleierutine bør starte allerede fra barnet får sin første tann. Motiverer du barnet til grundig tannpuss kan det ha god effekt mot tannproblemer i senere alder. Ta deg god tid med barnet og vis hvordan tennene skal pusses. La barnet pusse selv også, mestringsfølelse er viktig! Gir du fluortablett etter tannpussen? Fluor bidrar til at tannemaljen tåler mer syre før den brytes ned, og kan beskytte tennene mot karies. Nycodent Fluorix er fluortabletter som kommer med smaker som cola, jordbær, solbær og appelsin. Kanskje du gir den som en liten godbit når barnet har vært flink til å pusse?

Har du sår i munnen eller på leppene? Dette kan være både plagsomt og smertefullt. Enten du har skolding og åpne sår i munnen, eller et forkjølelsessår på leppene trenger du ikke å gå ubehandlet. Nycodent Aloclair Gel gir rask smertelindring ved å danne en beskyttende hinne over sår og munnskold i munnen. Nycodent Prolip salve med Propolis er effektiv mot munnsår forårsaket av Herpes Simplex. Den gir rask lindring av symptomer. Begge produktene er praktiske å ha med seg på farten – så er du forberedt dersom smerten oppstår!