Gå til innholdGå til kassen

Naomi er et norsk merke, skapt av en småbarnsmor fra Kristiansand. Idéen til tallerkenen kom da datteren, Naomi, skulle lære seg å spise selv. Mye søl og gris, og lite spising, skapte frustrasjon hos både mor og barn. Den unike tallerkenen i silikon er god hjelp for barn som skal lære seg å spise, siden tallerkenens form gjør det lettere for barnet å få maten opp på skjeen.

Tanken om et produkt som er bedre tilpasset barnets behov, gav inspirasjon til tallerkenens design. Voksende mestringsfølelse for barnet, mer spising og mindre søl, gjør måltidet hyggeligere for hele familien.

Grunnleggerens fasinasjon for pingviner kom til nytte da formspråket skulle utvikles. Tallerkenen har faktisk en form som kan minne om pingvinens mage – rund, myk og god.

Tallerkenen er skapt med tanke på både bærekraft og lommebok. De er laget av platinum silikon, som varer lenge, som tåler mange fall i gulvet og utallige runder i oppvaskmaskinen. Platinum silikon er et materiale som er trygt for omgivelsene og som ikke avgir noen form for giftige kjemikalier. Platinum silikon brukes til medisinsk utsyr, fordi det er rent, trygt og holdbart. Naomi ønsker på sikt å skape en returordning for sine produkter, slik at materialet kan gjenbrukes.

Tallerkenen kan selvsagt også brukes av voksne som strever med motorikk og koordinasjon, siden de ikke har et utpreget «barnslig» uttrykk. Tallerkenen tåler oppvaskmaskin, ovn (max 240 grader), fryser (max -20 grader) og mikroovn.

Tips: 2 tallerkener kan brukes som en matboks!

Naomi elsker både poden og kloden!

1 Produkter