Gå til innholdGå til kassen

Møllers

I 1854 grunnla Peter J. Möller selskapet som vi i dag kjenner som Møllers. Helt fra starten og frem til i dag har målet vært det samme; å gi det norske folk naturlig sunne produkter og god helseinformasjon. Apotekeren Peter Möller revolusjonerte måten man fremstiller tran på, og gjorde det dermed mulig å produsere medisintran av høy kvalitet.

Du kjenner kanskje igjen den grønne glassflasken med tran? I dag leverer Møllers et stort utvalg produkter med Omega-3. Omega-3 har en rekke positive innvirkninger på kroppen vår, og er blant annet viktig for hjerne- og synsfunksjoner, og for å forebygge hjerte- og karsykdommer. De som ikke spiser fet fisk 2-3 ganger i uken, anbefales å ta et tilskudd av Omega-3 for å sikre seg disse helsegevinstene.

Min Første Tran kan gis til barn fra 1 år, mens Møllers Pharma Omega-3 Gelefisk kan gis til barn fra 3 år. Møller's Pharma Anti-oppstøt passer for voksne og barn over 12 år, og særlig de som ikke liker ettersmaken av tran eller Omega-3-kapsler.

Hva er tran laget av? Møllers tran lages av fersk lever fra skrei. Dette er en bærekraftig torskebestand som også kalles Arktisk torsk, og vi finner den utenfor Lofoten og Vesterålen. Møllers følger alltid de nyeste metodene, og produktene utvikles av farmasøyter og ernæringsfysiologer. Ingen snarveier tas når det kommer til kvalitet, og det jobbes kontinuerlig for å levere det aller beste for hele kroppen – hele livet.

3  Produkter