Gå til innholdGå til kassen

Mam har utviklet babyprodukter i over 40 år og tilbyr et bredt sortiment med unike funksjoner og design. Produktene springer ut fra samarbeid med eksperter fra feltene medisin, forskning og teknologi, og er utviklet for å fremme hvert enkelt barns utvikling og gjøre hverdagen enklere for barn og foreldre. Dette grunnprinsippet i all Mam-innovasjon!

Hva ser du etter i en god brystpumpe? Noen foretrekker en elektrisk variant som gjør det mulig å håndtere den lille samtidig som brystene pumpes. Andre ganger kan det være praktisk med en manuell brystpumpe slik at du får håndpumpet nærmest på farten. Mam 2in1 Electric and Manual Breast Pump er en kombinasjonspumpe som gir deg begge muligheter. Ved mating av baby med flaske kan det også være spesielle behov som skal ivaretas. Kanskje har babyen svakt sugetak, eller sliter med kolikk. Mam tilbyr produkter spesielt tilpasset individuelle behov ved flaskemating. Mam Tåteflaske Easy Anti-colic er et av de unike produktene som gjør at barnet ikke svelger luft mens det spiser. En flaskesmokk med Skin-Soft overflate i silikon gjør det enklere for babyen å akseptere flasken.

Mam har også en rekke smokker i silikon, tilpasset babyens sugerefleks. Gjør deg kjent med disse produktene og resten av serien fra Mam – finn favorittene som passer deg og barnet ditt best!

36  Produkter