Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Vi jager ikke trender, vi jager resultatene. Intelligent Skin Health er en hudpleieserie utviklet av Elite Helse, et ledende dermatologisk hudsenter i Norge, lokalisert i hjertet av Aker Brygge. Intelligent Skin Health starter der vanlig hudpleie stopper. Produktene inneholder nøye utvalgte, aktive ingredienser basert på vitenskapelig forskning og dokumenterte resultater.

Intelligent Skin Health handler om å gi synlige resultater, og er spesielt tilpasset behov som anti-aldring, anti-akne, rødhet, sensitiv hud, rosacea og solpleie, for kvinner og menn.

Intelligent Skin Health er en ny og avansert tilnærming til en sunn og spenstig hud, med effektive produkter basert på det siste innen teknologi kombinert med unike ingredienser med dokumentert effekt.

Intelligent Skin Health er utviklet av Elite Helse, et dermatologisk hudsenter i Oslo, der skjønnhet og helse forenes. Både utvikling og produksjon benytter seg av ledende ekspertise innen banebrytende produkter, som sikrer en godt dokumentert effekt basert på vitenskapelig forskning. Produktene har den ideelle kombinasjonen av aktive ingredienser og biologiske ekstrakter med riktig konsentrasjon av dokumenterte virkestoffer. Dette er seriens garanti for å levere det beste av moderne hudpleie.

Ingen hudtyper er like, og Intelligent Skin Health setter stor ære i å utvikle individuelle hudpleieprogrammer som tilbyr den ideelle kombinasjonen av produkter for dine behov. Vi vet å levere den kvaliteten og kunnskapen som trengs, for å hjelpe deg med å finne din perfekte hudpleieløsning. Produktene er av høyeste kvalitet med det siste innen fremtidsrettet teknologi, spesielt tilpasset behov som anti-aldring, anti-akne, rødhet, sensitiv hud, rosacea og solpleie.

Intelligent Skin Health har fire produktserier:

  1. The Age-well Program som korrigerer og forhindrer synlige tegn på aldring.
  2. The Acne Clear Program som fjerner akne og forhindrer nye kviseutbrudd.
  3. The Brightening Program som jevner ut hudtonen og reduserer mørke flekker og fine linjer.
  4. The Men’s Program som jobber aktivt med å redusere flassing, rødhet og urenheter.

Hudpleieserien tilbyr også serum med 0,5 % retinol, solbeskyttelse med solfaktor 40, kosttilskudd for en balansert hud og redskaper som dermaroller og ansiktsbørste. Alle kremene kan brukes alene eller som en del av et hudpleieprogram.