Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Gevita SHE er en serie med kosttilskudd som fremmer helse, skjønnet og velvære for kvinner i overgangsalderen. Produktene kan bidra til å dempe vanlige plager som kvinner gjerne opplever i overgangsalderen, som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og tørre slimhinner. Gevita SHE-produktene kommer i gjennomsiktig boks laget av resirkulert plast.

Alle produktene fra Gevita SHE-serien kan kombineres. Det betyr at du kan skreddersy ditt inntak etter dine personlige behov, uten å være redd for overdosering. 

Gevita SHE Overgangsalder er et effektivt kosttilskudd med rødkløver som bidrar til å dempe vanlige symptomer som hetetokter, humørsvingninger og nattesvette. Uten animalske ingredienser.

Gevita SHE Ro & Balanse: ta én tablett om dagen for en mer behagelig overgangsalder: ro i kroppen, emosjonell balanse og positiv sinnsstemning. Uten animalske ingredienser.

Gevita SHE Skin & Collagen er et effektivt kosttilskudd som bidrar til mer elastisk og fastere hud. Med dokumentert Ovoderm™ som inneholder kollagen og hyaluronsyre.

Gevita SHE Tørre slimhinner: tørre slimhinner i skjeden kan være ubehagelig ved samleie. Dette kosttilskuddet inneholder biotin som bidrar til å opprettholde normale slimhinner. Uten animalske ingredienser.

Gevita SHE Hår & Negler er et kosttilskudd med sink, selen og biotin som hjelper deg ta vare på hår og negler.

6  Produkter