Gå til innholdGå til kassen

Gevita SHE er en serie med kosttilskudd som fremmer helse, skjønnet og velvære for kvinner i overgangsalderen. Produktene kan bidra til å dempe vanlige plager som kvinner gjerne opplever i overgangsalderen, som hetetokter, nattesvette, humørsvingninger og tørre slimhinner. Gevita SHE-produktene kommer i gjennomsiktig boks laget av resirkulert plast.

Alle produktene fra Gevita SHE-serien kan kombineres. Det betyr at du kan skreddersy ditt inntak etter dine personlige behov, uten å være redd for overdosering. 

Gevita SHE Overgangsalder er et effektivt kosttilskudd med rødkløver som bidrar til å dempe vanlige symptomer som hetetokter, humørsvingninger og nattesvette. Uten animalske ingredienser.

Gevita SHE Ro & Balanse: ta én tablett om dagen for en mer behagelig overgangsalder: ro i kroppen, emosjonell balanse og positiv sinnsstemning. Uten animalske ingredienser.

Gevita SHE Skin & Collagen er et effektivt kosttilskudd som bidrar til mer elastisk og fastere hud. Med dokumentert Ovoderm™ som inneholder kollagen og hyaluronsyre.

Gevita SHE Tørre slimhinner: tørre slimhinner i skjeden kan være ubehagelig ved samleie. Dette kosttilskuddet inneholder biotin som bidrar til å opprettholde normale slimhinner. Uten animalske ingredienser.

Gevita SHE Hår & Negler er et kosttilskudd med sink, selen og biotin som hjelper deg ta vare på hår og negler.

2 Produkter