På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Gevita er en norsk serie med kosttilskudd som tilbyr vitaminer, mineraler og naturmidler som kun selges i apotek. Gevita ble utviklet av farmasøyter og har vært på markedet i over 20 år. De tilfredsstiller apotekenes strenge krav, og etterstreber produkter uten fargestoffer og animalske ingredienser.

Hvorfor velge Gevita? Det er få virkestoffer i hvert produkt. Dermed kan du velge produkter etter behov. I sortimentet finner du enkle formuleringer med vitaminer og mineraler som D3, krom, magnesium og jern – men også naturmidler som ingefær og tranebær. I tillegg er tablettene mandelformede, som gjør dem lettere å svelge. 

Gevita SHE er en serie med kosttilskudd spesielt utviklet for kvinner i overgangsalderen.

Visste du at Gevita produserer sin plastemballasje med gjenvunnede materialer? Disse kan brukes igjen og igjen, og er en del av Gevitas bidrag i miljøkampen. Dermed kan du velge Gevita med omsorg både for deg selv og miljøet.

25 Produkter