Gå til innholdGå til kassen

Decubal – hudpleie utviklet for det nordiske klimaet

Decubal har i 50 år utviklet produkter som er spesielt tilpasset livet i Norden som er velegnet for hele familien. Decubal dekker hele kroppens behov med milde produkter for ansikt, kropp, hår og hodebunn. Alle produktene er utviklet i samarbeid med nordiske hudleger, og alle ingrediensene er nøye utvalgt med fokus på effektiv pleie av tørr og sensitiv hud. Alle Decubal-produktene er fri for parfyme og fargestoffer. Decubal fås kun på apotek, hvor du kan få råd og veiledning når det gjelder hvilke produkter som passer best til deg.

Den kalde sesongen i nord kjennetegnes av kald og tørr luft, som ofte gjør huden tørr og irritert. Da kan det være behov for å gi huden ekstra fuktighet – enten du har tørr hud i ansiktet, tørr hodebunn eller tørr og kløende hud på hele kroppen. Decubal har lang erfaring med behandling av tørr hud, og har testet sine hudpleieprodukter for tørr og sensitiv hud helt siden 1974.

Et tips er å velge riktige hudpleieprodukter ved å ta utgangspunkt i årsaken til tørrhet. Genetisk arv, sykdommer, livsstil og helse kan spille inn. Har du tørr og problematisk hud kan Lipid Cream med høyt fettinnhold minimere risikoen for irritasjon. Ved tørr hodebunn vil Decubal Intensive Shampoo for tørr hodebunn behandle området samtidig den rengjør skånsomt. Decubal Dry Scalp Treatment kan også brukes som en kur ved behov. Har du tørr hud i ansiktet kan Decubal Face Vital Cream lindre kløe, tørre flekker  og ubehagelig stramhetsfølelse. Renset lanolin bidrar til å gi huden ekstra fuktighet. Har du barn med tørr hud? Decubal Face Cream er en krem spesielt utviklet for barn med veldig tørr, sensitiv eller atopisk hud.

23 Produkter