Gå til innholdGå til kassen

Bioderma

Med løsning for alle hudtilstander. BIODERMA bedrer du hudens toleranse og hjelper den til å bli mindre reaktiv.

Selve huden har inspirert BIODERMA til å finne biologiske løsninger som bevarer en sunn og vakker hud med langvarig effekt. Ved å forske på hudens biologi og analysere hva den naturlig gjør best, har BIODERMA utviklet dermatologisk hudpleie som gjenoppbygger og styrker hudens naturlige balanse.

Formulert med de reneste, aktive ingredienser og det patenterte naturlige komplekset DAF (Dermatological Advanced Formulation), imiterer BIODERMA hudens naturlige biologiske mekanismer gjennom dens komponenter og virkemåte. Avhengig av hudtilstanden, bevarer, aktiverer eller gjenoppretter BIODERMA hudens naturlige prosesser.

BIODERMA har en løsning for alle hudtilstander. Med BIODERMA bedrer du hudens toleranse og hjelper den til å bli mindre reaktiv. BIODERMA følger 3 strenge regler for dermatologisk trygghet og bedre toleranse; de bruker kun ingredienser i produktene som er nødvendige, de velger optimale doser av de reneste, aktive ingredienser og de foretrekker molekyler som allerede finnes i huden. 

BIODERMAs produkter er utviklet av et team med biologer og dermatologer og er anbefalt av 44.000 dermatologer over hele verden. Merket er anerkjent for sine innovasjoner på hudpleie, det var BIODERMA som skapte micellar-teknologien med kultproduktet Sensibio H2O. Et produkt blir solgt hvert annet sekund over hele verden!

42  Produkter