På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Beauté Pacifique kan beskrives som cosmeceuticals. Cosmeceuticals vil si en krysning mellom hudpleie og legemiddel. Serien er utviklet i samarbeid med hudleger og produsert i Danmark. Den er basert på flere aktive veldokumenterte ingredienser, som vitamin A, peptider, legeplanter og antioksidanter fra blant annet druekjerner.

Den patenterte teknologien gjør det mulig for ingrediensene å trenge inn i huden og utøve sine positive effekter. Fra Beauté Pacifique finner du produkter som er utviklet til din daglige hudpleie, samt produkter til behandling ved solskadet hud, akne, rosacea, psoriasis og atopisk eksem.    

Effekt og dokumentasjon er de to grunnleggende prinsippene i hele ideen bak Beauté Pacifique.

Beauté Pacifique Crème Métamorphique er navnet på den populære A-vitamin kremen som har blitt brukt av skjønnhetseksperter og supermodeller verden over. Den rekonstruerer kollagenstrukturen i bindevevet slik at huden får en forebyggende effekt og reparerer solskader i ansiktet. Den er også effektiv på behandling av uren hud. 

Beauté Pacifique tilbyr også en egen produktserie for menn. Serien Beauté Pacifique Masculinity inneholder alt til den komplette hudpleie – som rens og skrubb, dagkrem og dusjsåpe.

54  Produkter