Gå til innholdGå til kassen

Beauté Pacifique

Beauté Pacifique er en dansk hudpleieserie laget for å forebygge og behandle aldersforandringer og solskader. Produktene er basert på effekt og dokumentasjon – to grunnleggende prinsipper for merkevaren. Fra den første kremen med vitamin A kom på markedet i 1997 og frem til i dag, har Beauté Pacifique blitt et internasjonalt anerkjent merke.

Kan man bruke krem mot pigmentflekker og andre solskader? Svaret er ja. Beauté Pacifique Crème Métamorphique er navnet på den populære A-vitamin kremen som har blitt brukt av skjønnhetseksperter og supermodeller verden over. Den rekonstruerer kollagenstrukturen i bindevevet slik at huden får en forebyggende effekt og reparerer solskader i ansiktet. Den er også effektiv på behandling av uren hud. 

Forandringer i huden er normalt etterhvert som man blir eldre. Men det er mye du kan gjøre for å holde huden frisk og sunn. Mange opplever å få poser under øynene og lurer på hvilken øyekrem som virker effektivt. Området rundt øynene har sart hud, og bør pleies deretter. Beauté Pacifique Puffy Eyes Gel er en kjølende gelé som minsker poser under under øynene. Ingrediensene bidrar til å stramme opp huden innenfra ved at nettverket av kollagen og elastinfibre trekkes sammen.

Beauté Pacifique fører også egne Anti Age-produkter for menn. Serien Beauté Pacifique Masculinity inneholder alt til den komplette hudpleie – som rens og skrubb, dagkrem og dusjsåpe.

58  Produkter
  • av 2