Gå til innholdGå til kassen

bbhugme

Avlastende puter og belter for gravide og ammende

Bbhugme er utviklet av tre norske, kvinnelige kiropraktorer og entreprenører som har spesialisert seg på muskel- og skjelettplager hos barn, gravide og kvinner som nettopp har født barn. Bbhugme har en gravidpute og en ammepute med justerbar fasthet som gir deg optimal komfort.

Begge putene er multifunksjonelle og kan brukes som avlange «pølser» eller knytes sammen i sidene til en ring. Silikonringene som fungerer som låsemekanisme, kan også brukes som biteleke til barnet. Putene leveres med trekk som er sertifisert av OEKO-TEX.

Støttebeltet fungerer ved å hjelpe til å holde bekkenet mer sammen, noe som gir deg en følelse av  bedre stabilitet og lettelse. Støttebeltet hjelper deg til å få gjort det du trenger av daglige gjøremål i hverdagen din. bbhugme gravidbelte støtter og gir stabilitet til bekken og korsrygg, uten å deaktivere kjernemuskulaturen din.

Støttebeltet er laget av mykt, pustende høyteknologisk italiensk stoff, samme stoff som brukes i sportsklær, noe som gir deg den gode frihetsfølelsen. bbhugme gravidbelte gir bekken, mage og korsrygg den lille ekstra feelgood-støtten de trenger.