Gå til innholdGå til kassen

Tolérance serien fra Avène er hudpleieserien for deg som ønsker beroligende ansiktspleie for hypersensitiv hud. Serien består av ansiktsrens til alle former for sensitiv hud, samt ansiktskremene Tolérance Extreme til sensitiv hud, og Tolérance Control til overreaktiv, intolerant og allergisk hud. Kremene er helt uten parfyme og konserveringsmidler, slik at du er sikret effektive produkter tilpasset din hudtype.

Tolérance Extreme er ansiktskremen for deg med sensitiv eller hypersensitiv hud. Tolérance Extreme kommer i to versjoner, emulsion til normal/kombinert hud og cream til tørr hud. Begge kremene har myk og behagelig konsistens som tilfører godt med fuktighet og absorberes raskt i huden.

Tolérance Control er ansiktskremen for deg med intolerant, allergisk eller overreaktiv hud. Med andre ord, hud som ofte overreagerer ved å bli stram, rød og varm. Kremen kommer i to forskjellige versjoner, cream til normal/kombinert hud og balm til tørr hud. Begge kremene virker beroligende og gjenoppbyggende på huden, slik at hudens tendens til å overreagere reduseres.

5 Produkter