På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Det franske hudpleiemerket Avène har et bredt sortiment med ansiktspleie til selv den mest sensitive hud. Produktene fra Avène har nøye dokumenterte effekter og er kjent for sine gode resultater på sensitiv hud. De har spesialutviklede serier som passer ethvert behov, enten det er uren hud og kviser, tørr hud, intolerant hud eller aldrende hud. Her finner du skånsom og effektiv pleie, tilpasset akkurat din hud.

Visste du at hudkontakt gjør deg lykkeligere?

 Huden er ikke bare kroppens aller største organ, men også vårt fremste kommunikasjonsmiddel. Berøring gjennom hudkontakt kan faktisk være livsviktig i enkelte situasjoner.

Visste du dette om hudkontakt?

Det gjør deg gladere – studier viser at hudkontakt, både det å ta på noen og å bli tatt på, øker produksjonen av dopamin, hjernens eget lykkemiddel.

Du blir mindre stresset – hudkontakt har også vist seg å redusere stresshormonet kortisol, slik at du opplever mindre stress.

Du blir mer opplagt og oppmerksom – serotonin i hjernen økes, noe som er viktig for våkenhet, søvn, oppmerksomhet og stemningsleie.

Les mer om viktigheten av hudkontakt her.

Hudkontakt avhenger av at du har en hud du er komfortabel i, og nettopp det er vårt mål i Avène. Gjennom effektive, veldokumenterte og trygge produkter, tilpasset selv den mest sensitive hud, hjelper Avène deg med en sunn og frisk hud som du kan være selvsikker i. Trives man i sin egen hud, er også hudkontakt med andre mennesker lettere og mer behagelig.

Avène har produkter skreddersydd ethvert behov, enten det er uren hud og kviser, tørr hud, hypersensitiv hud eller aldrende hud. Produktene kombinerer veldokumentert effektivitet, med trygge formler og høy toleranse, slik at du kan være sikret både trygg og effektiv hudpleie. En hud du trives i er den vakreste huden.

61 Produkter
  • av 2