Det er mange som handler hos oss om dagen og det tar derfor en dag mer enn normalt før pakker sendes fra lageret vårt (gjelder ikke reseptordre eller ordre sendt med Porterbuddy). Vi beklager ulempene dette medfører!
Gå til innholdGå til kassen

Den franske hudpleieserien Avène er utviklet av legemiddelfirmaet Pierre Fabre, og er basert på Avène Thermal Water med helsefremmende egenskaper. Avène Termalkildevann har dokumentert effekt, og er kjent for gode resultater på sensitiv hud. Kildevannet har beroligende, mykgjørende og anti-irriterende egenskaper. Avène tilbyr hudpleie for hele familien. Her finner du en rekke produkter med ulike egenskaper for ansikt og kropp, samt solbeskyttelse. 

Den nordiske tørre og kalde luften vi har om vinteren kan gjøre sensitiv og tørr hud ekstra utsatt. Avène Cold Cream er en egen serie spesielt utviklet for tørr og meget tørr hud. Disse produktene har en høy fettprosent som beskytter huden og virker ekstra pleiende og mykgjørende. 

Avene Sun Care består av effektive og vannresistente solprodukter for hele familien.

Ved ekstra sår og tørr hud med tendens til å sprekke opp kan huden i perioder ha behov for ekstra pleie. Avène Cicalfate er en antibakteriell reparasjonskrem som kan benyttes på alle typer sår og irritert hud. Produktets innhold gjør dem godt egnet til bruk på kutt og åpne sår, samt overfladiske forbrenninger.

63  Produkter
  • av 2