På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lengre tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Solkremene fra Avène gir effektiv beskyttelse og har en konsistens som trekker raskt inn i huden. Solserien er tilpasset ulike hudtyper og behov, slik at alle kan finne sin favoritt. Produktene er formulert slik at de skal ha minst mulig innvirkning på havmiljøet – slik at du kan beskytte både huden din og miljøet.

Solserien til Avène inneholder en rekke produkter tilpasset ansikt og kropp, forskjellige hudtyper og ulike formål. Enten du trenger en mattende solkrem til fet og uren hud, en svetteresistent solkrem til løpeturen, eller en praktisk solspray til stranden, så har Avène en løsning.

Alle solkremene i serien har lette og behagelige konsistenser som absorberes raskt og ikke føles klissete eller seige. Produktene har et høyt innhold av Avène kildevann, som virker beroligende og mykgjørende på huden. Dette gjør også at solkremen egner seg godt for alle med sensitiv hud. Avène solbeskyttelse har bred og effektiv UVA- og UVB-beskyttelse, takket være et kompleks med fire solfiltre, der antallet og konsentrasjonen er redusert for å minimere innvirkningen på havmiljøet. Takket være en god balanse mellom solbeskyttelse, effektivitet og kosmetiske egenskaper, har Avène vært det mest solgte solpleiemerket i Europeiske apotek de siste 12 årene.

Avène har en dobbel forpliktelse, nemlig å tilby optimal beskyttelse til sensitiv hud og samtidig respektere havmiljøet. Konseptet heter Skin Protect – Ocean Respect og er basert på et sortiment av solbeskyttelsesprodukter med rene formler og uten silikoner. Få solfiltre i en lav mengde og ingen bruk av vannoppløselige solfiltre gjør produktene ekstra skånsomme, og de påvirker ikke koraller og plankton. 

Beskytt fremtiden – med Avène solkrem.

7 Produkter