Det er mange som handler hos oss om dagen og det tar derfor en dag mer enn normalt før pakker sendes fra lageret vårt (gjelder ikke reseptordre eller ordre sendt med Porterbuddy). Vi beklager ulempene dette medfører!
Gå til innholdGå til kassen

Eau Thermale Avène har gjennom 30 år utviklet effektive og vannresistente solbeskyttelsesprodukter med optimal beskyttelse til sensitiv hud. Derfor har Avène i mer enn 10 år vært det største solbeskyttelsesmerket i europeiske apotek, og produktene anbefales av hudleger. Avène solbeskyttelse er basert på et effektivt solfilterkompleks som sikrer beskyttelse på cellenivå. Behagelige teksturer som ikke klisser og praktiske pumpeflasker og tuber, gjør produktene enkle og behagelige å bruke.

Avène har solbeskyttelsesprodukter til ethvert behov. I tillegg til optimal beskyttelse, inneholder produktene et kraftig antioksidant-kompleks som beskytter mot de frie radikalene som dannes ved opphold i solen. Skånsomme og effektive innholdsstoffer sikrer at kremene umiddelbart føles matte og ikke blir hvite på huden. Solserien omfatter forskjellige solfaktorer, lette eller mer nærende kremer, sprayer, olje og mist – og produkter med eller uten parfyme. Så uansett behov og preferanse kan du finne en løsning hos Avène.

Avène har en dobbel forpliktelse, nemlig å tilby optimal beskyttelse til sensitiv hud og samtidig respektere havmiljøet. Konseptet heter Skin Protect – Ocean Respect og er basert på et sortiment av solbeskyttelsesprodukter med rene formler og uten silikoner. Få solfiltre i en lav mengde og ingen bruk av vannoppløselige solfiltre gjør produktene ekstra skånsomme, og de påvirker ikke koraller og plankton. Med Avène solbeskyttelse bidrar du dermed til å respektere havmiljøet.

10  Produkter