På grunn av at mange vil handle hos oss nå, bruker vi litt lenger tid enn vanlig på å sende ut pakker. Dette gjelder ikke reseptordre eller bestillinger som har Porterbuddy som leveringsmåte. Vi beklager ulempene dette kan medføre!
Gå til innholdGå til kassen

Den franske hudpleieserien Avène er utviklet av legemiddelfirmaet Pierre Fabre, og er basert på Avène Termalkildevann med helsefremmende egenskaper. Avène Termalkildevann har dokumentert effekt, og er kjent for gode resultater på sensitiv hud. Kildevannet har beroligende, mykgjørende og anti-irriterende egenskaper. Avène tilbyr hudpleie for hele familien. Her finner du en rekke produkter med ulike egenskaper for ansikt og kropp, samt solbeskyttelse. 

Den nordiske tørre og kalde luften vi har om vinteren kan gjøre sensitiv og tørr hud ekstra utsatt. Avène Cold Cream er en egen serie spesielt utviklet for tørr og meget tørr hud. Den inneholder Cold Cream, Lip Balm, Lip Butter og håndkrem. Disse har en høy fettprosent som beskytter huden og virker ekstra pleiende og mykgjørende. 

Ved ekstra sår og tørr hud med tendens til å sprekke opp kan huden i perioder ha behov for ekstra pleie. Avène Cicalfate er antibakterielle reparasjonskremer som kan benyttes på alle typer sår og irritert hud. Produktenes innhold gjør dem godt egnet til bruk på kutt og åpne sår, samt overfladiske forbrenninger.

72  Produkter
  • av 2