Burts Bees leppeprodukter

Leppepomade er sprukne, flassende og tørre leppers beste venn. Leppepomade virker intensivt fuktighetsgivende og pleiende slik at du får myke og kysseklare lepper!

Oppskriften på myke, vakre og kysseklare lepper!

  • Har du lepper som flasser, kan litt peeling på leppene være lurt en gang iblant.
    Burt`s Bees Conditioning Lip Scrub inneholder honningkrystaller som fjerner døde hudceller og tørr hud samt gjør at leppepomaden trenger ekstra godt inn. Lipgloss og leppestift sitter også lengre og bedre. Det er liten vits i å legge et lag vakre farger på lepper som er tørre og sprukne!

  • Leppene har ingen egen produksjon av talg, og får derfor ingen naturlig smøring.
    For å bevare leppene pene og myke anbefales bruk av leppepomade daglig.

  • De fleste leppestifter og lipglosser inneholder også fuktighetsgivende stoffer.
    Men bruker du leppestift om dagen, kan det likevel være lurt å bruke en pleiende leppepomade om kvelden for å hindre sprukne og tørre lepper.

  • Beskytt leppene i vær, vind og sol med en leppepomade med solfaktor. Burt`s Bees All Weather Balm inneholder solfaktor 15 som beskytter leppene både sommer og vinter.

Burt´s Bees ble til i 1984 og har i over 30 år delt sine høyt elskede naturlige hudpleieprodukter med hele verden fra en birøkters bakgård i Maine. Burt`s Bees er kjent for sine fantastiske leppepomader som mykgjør og pleier leppene- med forskjellige smaker. Fokuset er på naturens ingredienser, som bivoks, sheasmør, kokos, botaniske urter samt næringsrike oljer fra oliven og solsikke. Velg blant forskjellige smaker, shimmer og farge!