Vichy Dercos Nutrients

Serien til deg som ønsker produkter inspirert av naturen, uten å gå på kompromiss med velvære eller kvalitet. Vichy Dercos Nutrients består av sjampo, balsam og hårkur, hvor produktene er basert på naturlige ingredienser som bl.a. betakaroten, C- og E vitamin, Aloe Vera og acai ekstrakt.
Du kan med sikkerhet finne en hårpleierutine som hjelper mot nettopp de problemstillingene du eventuelt har med ditt hår og hodebunn. Produktene er uten silikon.

Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein kan brukes av alle, men er spesielt tilpasset deg med tørt og skadet hår, etter f.eks. varmepåvirkning med føner, rettetang, kjemiske behandlinger eller UV stråler fra solen. Vichy Dercos Nutrients Nutri Protein er beriket med pracaxiolje (rik på omega-3,6 og 9), quinoafrø-ekstrakt, aminosyre og UV-filter som øker fuktigheten i hår og hodebunn.  Bringer hår og hodebunn i balanse.

Vichy Dercos Nutrients Detox kan brukes av alle, men er spesielt tilpasset deg som er plaget med fett hår og fet hodebunn. Produktene inneholder kaolinleire, rensende kull og spirulinaekstrakt som absorberer forurensende partikler, beskytter hårfibrene og trekker ut overflødig talg fra hår og hodebunn. Vichy Dercos Nutrients Detox frisker opp hår og hodebunn og har en fantastisk duft av blant annet mentol, teblader, alpeviol og sedertre.

Vichy Dercos Nutrients Vitamin kan brukes av alle, men er spesielt tilpasset deg som opplever at håret er livløst, trist og mangler glans. Produktene inneholder pleiende ingredienser som betakaroten, C- og E-vitamin, Aloe Vera og acai ekstrakt. Produktenes rike kombinasjon av energigivende næringsstoffer balanserer og gir fukt til stresset hår og hodebunn, samt gir håret mer liv og glød. Vichy Dercos Nutrients Vitamin er spesielt egnet for deg som bor i storby, eller er utsatt for forurensning, hardt vann og UV stråler - alle faktorer som kan ha negativ innflytelse på hårets kvalitet.