Avene og Aderma - Hudpleie til sensitiv hud

Begge seriene er en del av den verdensomspennende  medisinvirksomheten Pierre Fabre.

Avène

Avène er en komplett serie av hudpleieprodukter til sensitiv hud, og alle andre hudtyper. Avène produkterne er basert på det beroligende og irritasjonsdempende Avène Termalkildevann, og det brede produkttilbudet gjør det mulig for alle å finne en Avène løsning – uansett hudtype og eventuelle hudproblemer.

Kjennetegn ved Avène Termalkildevann: Beroligende, irritationsdempende, mykgjørende, uten farge, uten smak, uten duft og er bakteriologisk rent. Mer enn 150 kliniske studier dokumenterer kildevannets effekt.

A-DERMA

A-Derma inneholder en naturlig, plantebasert aktiv ingrediens -Rhealba® havre. Det er klinisk dokumentert at Rhealba® havre har en effektiv virkning på sart, tørr, irritert hud og lett eksem. Rhealba® havre dyrkes i Sydvest Frankrike etter strenge økologiske standarder.

A-Derma er beregnet for alle som trenger produkter som er fuktgivende, behandlende, lindrende og som roer ned huden. Samtidig er serien forebyggende, effektiv og med høy kvalitet og toleranse.

Alle A-Derma produkter er formulert med et minimalt antall ingredienser. A-Derma produktene har altså ingen eteriske oljer, ingen fargestoffer, ingen alkohol og ingen parabener.

A-Derma Body Lotion Kroppspleie
-20%
Lagerstatus: 12 stk. på lager.
Før 239,-
191,-