Vichy Mineral89 - Din daglige fuktighetsboost

DEN PERFEKTE DUO

Daglig booster som gjør huden mer motstandsdyktig overfor eksterne faktorer. Den minimalistiske formelen med 11 aktive og effektive ingredienser, bl.a. termalsk kildevann fra Vichy (89%) og hyaluronsyre, styrker, fukter og mykgjør huden og gir den en frisk og sunn glød. Boosteren påføres i ansiktet og på halsen direkte etter rens. Den lette konsistensen trenger raskt inn i huden og fungerer perfekt sammen med øvrige hudpleieprodukter fra Vichy. Den hypoallergene formelen er testet under dermatologisk kontroll. Velegnet til alle hudtyper, også sensitiv hud

Vichy Mineral 89 Eyes

Ny, revitaliserende øyepleie basert på bare 13 effektive ingredienser, som sammen styrker og fukter den delikate huden rundt øynene. Det termalske kildevannet fra Vichy (89%) og hyaluronsyre hjelper til med å styrke hudbarrieren og fukter opp til 24 timer, Koffein er med på å gi en oppfriskende følelse og dermochlorella hjelper med å gi en lysende effekt på øyeområdet, mens Adesonin er med på å gi huden ny fylde. Resultatet er et mer friskt, strålende og uthvilt blikk. Den lette og friske gel-teksturen absorberes raskt uten at man trenger å smøre inn. Massèr èn dråpe av produktet rundt hvert øye (både over og under øyet) med fingertuppene, morgen og kveld. Den hypoallergene formelen passer for alle hudtyper - inkludert sensitiv hud og øyne, samt kontaktlinser.

Vichy mineral 89 Sheet Mask

Vichy Mineral 89 Sheet Mask er den første miks-selv dukmasken fra Vichy. Masken består blant annet av en fuktgivende og styrkende formulering med 89% termalsk kildevann fra Vichy, og hyaluronsyre av naturlig opprinnelse som er kjent fra Vichy Mineral 89 Booster. Denne gelaktige formelen blandes med den tørre algemasken som er pakket separat. Algemasken består av tusenvis av fibre fra mikro-alger og blandes rett før bruk. Resultatet er en myk og behagelig maske som legger seg rundt ansiktskonturene for intensiv pleie. Masken styrker hudens barrierefunksjon, balanserer og beroliger huden, samt bidrar til at huden holder bedre på fuktigheten. Masken er perfekt når huden har bruk for en ekstra boost, eller når du trenger litt ekstra egenpleie. Etterlater huden beroliget, komfortabel og myk med en frisk glød. Uten parfyme.

Bruk dine Mineral89- boostere som en del av din daglige hudpleierutine uansett alder og valg av krem

Oppdatert 23.03.2020