Hos oss kan du plukke og mikse teer fra Clipper og Pukka. Når du legger tre stykker i handlekurven trekker vi automatisk fra den billigste i kassa.

Pukka - En smak av naturen!

Velkommen til en fantastiske verden av urter! 

All te er utviklet for å skape den perfekte urtedrikken. Alle produkter er spesielt utviklet i tråd med læren om Ayurveda - for nytelse og for velvære.

Pukkas produkter er laget av økologiske urter av høyeste mulig kvalitet og i miljøvennlige forpakninger.

Pukka er altså noe mer enn bare en lekker forpakning. Pukkas produkter er utviklet i tråd med Ayurvedisk lære, og er laget av økologiske urter av høyeste mulige kvalitet. All te er en mesterlig blanding av urtene og er utført av deres ayurvediske spesialist og urtespesialist, Sebastian Pole. Alle ingrediensene i teene er 100 % sporbare, etisk og bærekraftig dyrket, og de benytter kun de beste delene av økologisk dyrkede urter i all deres produksjon. Dette gir de beste smakene naturen kan by på, samt potente produkter. Dette gjør Pukka unik.

Clipper Teas er en teprodusent av det sjeldne slaget.

Uovertruffen når det gjelder kvalitet, dedikert produksjon og vareutvalg.

Clipper har vunnet utmerkelser for smak og kvalitet hvert år siden 2006 både i gull og sølv. Teene kjennetegnes at de er svært enkle og rene i smak. Man får rett og slett det man leser på pakningen. Åpner du en tepose av kamillete fra Clipper, vil innholdet være tydelig lys og gul.

Her brukes kun blomsterblad. Clipper kjøper råvarene stort sett en gang i året når det er sesong og råvaren har optimal kvalitet.

Så forsegles den og legges til lagring fram til den benyttes i produksjon. Først da åpnes det en og en sekk. Dette fører til at Clipper gjerne har 10-12 måneder med lagerbeholdning av samme råvaren, noe som er svært dyrt. Men kun på denne måten kan de garantere topp kvalitet hele året rundt.
Det er det verdt, for smakens skyld.  Som forbruker smaker man dette ved første koppen. Sortimentet av Clipper er stort og rikholdig med alt fra klassikere som Earl Grey og grønn te til nyere smaker som Happy Mondays og Lemon&Ginger