Vichy er allerede godt kjent for sine hudpleieprodukter, men visste du at de også har hårpleie tilpasset hår og hodebunn med ulike behov? Eksfolierer du huden? Hvorfor ikke eksfoliere hodebunnen også? Vår nye Dercos Micro Peel shampoo bidrar til å fjerne fet til hardtsittende flass. Den eksfolierer hodebunnen og etterlater den myk og renset, samtidig som håret blir friskt og glansfullt.

DercosInnovativ hårpleie til ethvert behov.
Effektive, målrettede og skånsomme hårprodukter til alle hårtyper.


 

Dercos Nyheter

Shampo

Sjampoen bearbeider urenheter i hodebunnen og styrker hårrøttene. Den tilfører styrke og tykkhet til hårets fibre, vask etter vask, for et sunt utseende på håret. FILLOXANE Bidrar til å omstrukturere hårets fibre fra innsiden for å tilføre fasthet og tykkhet.

 

Balsam

Denne volumbalsamen gir hodebunnen fuktighet og beskytter mot eksterne faktorer. Ceramider har en naturlig tilstedeværelse i håret, og virker som cellulær sement mellom skalaer for å forsterke hårfibrene og gir et sterkere, tykkere og et frisk utseende på håret

Serum

Dercos Densi solution Serum inneholder Stemoxydine som virker dypt I hodebunnen for å multiplisere antall hårstrå og gjenskape hårmassen.

 

Densi-Solutions volumsjampo virker fra hodebunnen til å fjerner urenheter. Gir håret volum og glans sammen med Densi-Solutions volumbalsam. Håret føles mykere.

 

Bruk:
Påfør sjampo på hodebunnen og i vått hår. Massér forsiktig og skyll ut. Kommer produktet i øynene, skyll straks grundig med vann.

Densi-Solutions volumbalsam virker fra hodebunnen, tilfører fukt og gir en behagelig følelse. Håret føles sterkere og får en fin glans. Øker hårets motstandskraft og håret får mer volum. Behagelig signatur duft.

 

Bruk:
Anvendes etter Dercos Densi-Solutions volumsjampo. Vask håret og vri ut overskytende vann. Påfør på hodebunnen og massér. Fordel balsam i lengdene, helt ut i spissene. La virke 1 til 2 minutter, og skyll deretter grundig.

 

Densi-Solutions serum for volum og fylde er et leave-in-produkt som hverken føles fet eller klebrig. Produktet tørker raskt

Bruk: 
Påføres hodebunnen med spissen. Masser forsiktig for å eksfoliere den fete flasen som er festet til hodebunnen. Gå deretter videre med hårlengder- og spisser. La det virke i 3 minutter. SKyll godt. Bruk som behandling inntil 3 ganger i uken i  4 uker, deretter som vedlikeholdsbehandling 1 gang i uken.

Micro Peel Anti-flass Skrubb Sjampo bidrar til å fjerne synlig hardsittende flass i hodebunnen, inkludert hardtsittende og fete flak. Beroliger og renser hodebunnen og gjør håret glansfullt.

 

Bruk:
Del håret i 5 seksjoner. Spray produktet i hver seksjon ved røttene og bruk 5 pumper av produktet på hver seksjon, eller etter behov.  Bruk deretter fingrene til å massere inn produktet i hodebunnen, slik at produktet absorberes. Skal ikke skylles ut.