REN er ren hudpleie.

REN er pionerene bak konseptet ren, bioaktiv hudpleie. De var de første til å utvikle avansert, høyteknologisk hudpleie, basert på stoffer som er snille mot huden. 

REN gir deg alle fordeler ved de siste oppfinnelser innen kosmetisk forskning, men uten de negative effektene av syntetiske ingredienser. 

REN Clean Skincare gir deg sunnere, vakrere hud, som holder seg lengre ung. RENs filosofi kan oppsummeres med 3 ord - effekt, renhet og nytelse:
Effekt: REN gir deg banebrytende produktformuleringer, det siste innen høy-teknologiske, aktive ingredienser, streng produkttesting og klinisk beviste resultater.
Renhet: REN bruker kun 100% plante- og mineralbaserte virkestoffer og er fri for lite hudvennlige, syntetiske ingredienser*.
Nytelse: Vi tror at sammensetning, duft og opplevelsen av å bruke REN kan gjøre verden til et litt bedre sted å være, og få oss til å føle oss litt mer vel mens vi er her. 

REN har designet alle sine produkter som unisex. Her har vi likevel samlet noen produkter som menn liker spesielt godt

RENs serie for alle hydtyper, Rosa Centifolia™

er en rekke milde, men effektive rensemidler basert på 100% naturlig rose ekstrakt som toner, mykner og roer huden. Serien inneholder en sminkefjerner, et 3-i-1 rensevann, en rensebalsam, en gele og en ansiktsskrubb, så her finnes et produkt for alle hydtyper og rutiner.     

RENs serie for alle hydtyper, Rosa Centifolia™

er en rekke milde, men effektive rensemidler basert på 100% naturlig rose ekstrakt som toner, mykner og roer huden. Serien inneholder en sminkefjerner, et 3-i-1 rensevann, en rensebalsam, en gele og en ansiktsskrubb, så her finnes et produkt for alle hydtyper og rutiner.

Hva er sensitiv hud? Den er karakterisert ved; reaktiv, rød og skjoldete hud, følelse av stramhet og tørrhet, rødming eller permanent rødhet. Tegn på eksem, dermatitt og psoriasis.

RENs serie for sensitiv hud, Evercalm™

er utviklet spesielt for sensitiv hud. Den unngår bruk av kjente allergener og ingredienser som kan irritere den sensitive huden ytterligere. Den beskytter mot forurensninger fra omgivelsene og inneholder en rekke aktive ingredienser som roer ned, styrker og ”trener” huden i å være mindre ømfintlig.

RENs serie for sensitiv hud, Evercalm™

er utviklet spesielt for sensitiv hud. Den unngår bruk av kjente allergener og stoffer som kan irritere den sensitive huden ytterligere. Den beskytter mot forurensninger fra omgivelsene og inneholder en rekke aktive stoffer som roer ned, styrker og ”trener” huden i å være mindre ømfintlig.

Clarimatte™

RENs serie for blandingshud, Clarimatte, tilbyr en løsning til fet, glinsende hud med utbrudd av kviser og åpne porer slik at huden normaliserer seg selv og gjenoppnår likevekt

Hva er blandingshud? Den er karakterisert ved  fet og blank/glinsende hud, spesielt i T-sonen, tilstoppet, tendens til åpne porer, sorte prikker og hudormer, gusten, tørre kinn og kjeveparti.

RENs serie for blandingshud tilbyr en løsning til fet, glinsende hud med utbrudd av kviser, urenheter og åpne porer slik at huden stimuleres til å normalisere seg selv og gjenoppnå likevekt.

Hva er problemhud? Den er karakterisert ved overflødig talgproduksjon, opphopning av døde hudceller, bakterielle problemer, hormonell ubalanse, hudormer/kviser.

RENs ClearCalm3 serie er en anti-kvise serie utviklet spesielt for å gi en skånsom og effektiv behandling av problem-/kvisehud. Den bekjemper de 3 nøkkelårsakene til kviser og urenheter slik at huden blir friskere, roligere og sunnere hud.

V-Cense™

Bylivet kan virke svært utmattende på mange og huden reflekterer dette. Etter hvert som den eldes, blir huden mindre i stand til å finne tilbake til ungdommens glød, fuktighet og utstråling. Vår nye V-Cense serie er spesielt utviklet for å motvirke den grå og gustne fargen og bidra til at huden står imot tegn på tretthet og første tegn på aldring. Den tilfører også fuktighet og næring, glatter ut fine linjer og rynker slik at huden fremstår full av energi, strålende og med glød.

RENs fantastiske produkter for glød jobber på lag med huden din.

Ingrediensene er 100% naturlige og bioaktive. Produktene inneholder derfor ingen stoffer som kan irritere huden slik som retinol og syntetiske syrer. Med RENs serie for glød blir huden glødende, jevnere og mer fyllt av energi. Jevnlig fjerning av døde hudceller gjør ikke bare huden glødende, men det hjelper også huden til å holde seg frisk og sunn. Fjerning av døde hudceller med produktene i RENs glødserie anbefales derfor som et tillegg til ethvert hudpleieprogram, med unntak av sensitiv hud.

 

Anti-Aldring

RENs produkter for moden hud har forebyggende og nærende egenskaper for å sikre at huden beholder sitt unge utseende lenger. Produktene inneholder en rekke dokumenterte bioaktive stoffer som skal bidra til at huden fungerer optimalt over lengre tid.

Hva er tørr hud? Den er karakterisert ved hud som ikke trives, som føles stram og ubehagelig, har tendens til å flasse, mangler fett, fuktighet og glød.

RENs serie for tørr hud er utviklet for å motvirke uttørring, stramhet og ubehag. Den vil forbedre hudens barrierefunksjon, øke hudens evne til å holde på fuktighet og beskytte den mot ekstern påvirkning slik at huden føles og ser fuktig, glatt og sunn ut.

Forskjellige hudtyper trenger forskjellig pleie.

REN har inndelt ansiktsproduktene sine etter ulike hudtyper, samt kategoriene problemhud, anti-aldring og glød som henvender seg til særskilte problemer og bekymringer.

REN har to produkter for bruk rundt øynene.

RENs kroppsprodukter inneholder ikke petrokjemikalier eller sulfater, bare milde og rensende ingredienser som er effektive og skånsomme for huden. REN er ikke tilsatt syntetiske parfymer, kun 100% naturlige dufter som har genuine aromaterapeutiske fordeler (i motsetning til syntetiske dufter).

 

RENs kroppspleieprodukter inneholder kun 100% naturlige, bioaktive ingredienser og er basert på den mest avanserte teknologien innen naturlig hudpleie. Alle produktene har som mål å bidra til at huden oppnår den perfekte balanse; fuktig, frisk og med en naturlig glød.  

Oppdatert 31.10.2019