Gå til innholdGå til kassen

Jennys favoritter

Jenny Skavlan er offisiell ambassadør for REN Clean Skincare i Norge. Det var ikke bare REN som valgte Jenny Skavlan. REN var også et naturlig valg for Jenny, som har brukt REN i mange år. Jenny Skavlan har plukket ut sine hudpleiefavoritter i REN Clean Skincare. La deg inspirere og finn dine egne favoritter!

Overnight Glow Dark Spot Sleeping Cream

Nyhet i Glød-serien til REN, som klinisk bevist reduserer synlighet av mørke flekker/pigmentering i løpet av 7 dager. En rik og fyldig nattkrem som gir glød. Vegansk. Til alle hudtyper.

REN x JENNY SKAVLAN

Jenny Skavlan og REN identifiserer seg med mange felles verdier. Dette er rett og slett et helt naturlig samarbeid. 
Vi heier på fjeset! Lurer du på hva vi legger i det, eller hvis du rett og slett bare har lyst til å få et lite avbrekk, ta en titt på denne filmen:

Hud-prep med Jenny Skavlan

Er du nysgjerrig på produktene våre, eller hudpleie generelt? Lurer du kanskje på hva du skal bruke når, eller hvordan du skal bruke ulike produkter? 

Da vil vi anbefale deg å sette deg godt tilbake i sofaen og bruke noen minutter på filmen under her. Da får du bli med når Jenny får et fullt hudpleieprogram av REN eksperten Liz. Vi garanterer mange gode tips.

37 Produkter