Weleda Iris Facial Care - En fuktighetsgivende ansiktsserie for hud som trenger hjelp til den naturlige fuktighetsbalansen.

Irisrot er kjent for sin evne til å lagre vann i lange perioder og er en veletablert ingrediens i Weleda Iris Facial Care.
En ansiktsserie som støtter fuktighetsbalansen i huden. Irisroten med sine fuktregulerende egenskaper kombinert med beroligende Calendula, rensende heksehassel og milde, nærende oljer av jojoba og søt mandel holder huden i balanse når behovene endrer seg fra dag til dag.

Tilbake til Weleda - Forside

Visste du at irisroten plukkes for hånd, tørkes og lagres? Deretter kan man utvinne dens ekstrakt og eteriske oljer. Før ekstraktet og de eteriske oljene kan utvinnes, må irisroten ha tørket og modnet i rundt to år. Weleda bruker ca. 1–1,5 tonn irisrot hvert år. Ekstraktet fra irisroten sammen med den øvrige kombinasjonen av utvalgte ingredienser i serien hjelper huden til å bevare sin optimale fuktighetsbalanse. Huden føles myk og behagelig etter bruk, med gjenopprettet fuktighet. Den eteriske oljen som utvinnes av irisroten, brukes som dufttilsetning.

Oppdatert 27.03.2020