Det er mange som handler hos oss, og dessverre tar det en dag mer enn normalt før pakkene sendes fra lager. Vi er lei oss for problemene det skaper, og jobber hardt for å bli like raske som vanlig. (Gjelder ikke levering med Porterbuddy).
Gå til innholdGå til kassen

Glidemidler

Glidemiddel er en enkel måte å øke nytelsen på og å gjøre alt som føles godt enda litt bedre. Den viktigste funksjonen til glidemidler er at de skal være glatte for å unngå friksjon. 

Velg riktig glidemiddel 

Med partner eller solo. Varmende, vått eller silkeglatt. Et glidemiddel gjør det gode enda bedre, uansett hva du velger. Her får du veiledning til å finne din absolutte favoritt! Her på siden kan du finne vannbaserte, silikonbaserte og glidemidler med smak. Vi fører kjente merkenavn som RFSU, Belladot, YES, Concieve og Aco. Velg et glidemiddel ut fra den type sex du skal ha

RFSU Sense Me Aqua Glide – naturlig fuktighetsgivende følelse

Et vannbasert glidemiddel som gir en behagelig følelse. Det har en frisk duft som gir økt nytelse og stimulerer flere sanser. Mange velger vannbasert glidemiddel på grunn av den naturlige fuktighetsgivende følelsen. RFSU Sense me Aqua Glide er et glidemiddel med en geléaktig konsistens og en optimal pH-verdi på 5-5,5.  Parfymert for å løfte opplevelsen. Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen animalske ingredienser og kan brukes av veganere. Inneholder ingen spermdrepende midler. Ufarget og enkel å vaske bort.

RFSU Sense Me Magic Glide – fuktighet og glid

Vann- og silikonbasert glidemiddel. Glidemidlet har en kremet gel-konsistens som gir en luksuriøs følelse. RFSU Sense Me Magic Glide har ekstra pleiende og fuktighetsgivende egenskaper som gir langvarig og luksuriøs glid. Passer ypperlig for deg med tørre slimhinner (et kombinasjons-glidemiddel er for mange det ultimate produktet, siden de ofte har bedre fuktighetsgivende egenskaper). Det er ekstra skånsomt med rett pH-verdi (5,8-6,2). Klick Supreme Glide egner seg godt til bruk ved analsex. Parfymefri. Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen animalske ingredienser og kan brukes av veganere. Inneholder ingen spermdrepende midler. Ufarget og enkel å vaske bort.

RFSU Klick Supreme Glide - langvarig glid

Silikonbasert glidemiddel, med riktig pH-verdi (4,3-5,3) som er drøyt, gir svært langvarig glid og har en silkeglatt følelse. Det holder med noen få dråper og er veldig drøyt i bruk. RFSU Klick Supreme glide har en gelé-konsistens gir en silkeglatt følelse. Ekstra skånsomme for skjøre slimhinner. Glidemidlet kan brukes med og uten kondom og på sexleketøy. Klick Supreme Glide egner seg godt til bruk ved analsex. Uten parfyme. Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen animalske ingredienser og kan brukes av veganere. Inneholder ingen spermdrepende midler.

RFSU Klick Natural glide - mild og skånsom, med lang glideffekt.

Vannbasert glidemiddel som gir en naturlig følelse. Glidemiddelets funksjon er å tilby ekstra glid og minske friksjon. RFSU Klick Natural Glide har en lett geléaktig konsistens som gir en naturlig følelse. Dette er en vannbasert og pH-balansert gel. Glidemidlet kan brukes med og uten kondom og på sexleketøy. Glidemidlet kan brukes i forbindelse med oralsex. Uten parfyme. Hormon- og parabenfri. Inneholder ingen sæddrepende midler.

Belladot Original Lubricant Silicone based - langvarig glid

Et silikonbasert glidemiddel som gir fantastisk glid med ekstra langvarigeffekt. Bare et par dråper vil tilføre fuktighet og gi en flott glid. Det er ikke klissete og kan enkelt vaskes av. Belladot Original Lubricant silicone based har ingen duft eller farge. Kan brukes sammen med kondom. Balansert pH-nivå på 4,7

Belladot Original Lubricant Water based - naturlig følelse

Et vannbaserte glidemiddel som er skånsomt og hudvennlig, er uten duft og farge. Bare et par dråper vil tilføre fuktighet som kjennes som vanlig lubrikasjon (fuktighet som utskilles i skjeden under seksuell opphisselse) og gi en god glid. Belladot original Lubrican Water er ikke klissete og kan enkelt vaskes av. Kan brukes sammen med kondom og sexhjelpemidler. Balansert pH-nivå på 4,7

Belladot Strawberry Lubricant Water based - naturlig følelse med duft og smak av jordbær

Et vannbaserte glidemiddel som er skånsomt og hudvennlig, uten duft og farge. Bare et par dråper vil tilføre fuktighet som kjennes som vanlig lubrikasjon (fuktighet som utskilles i skjeden under seksuell opphisselse) og gi en god glid. Belladot Strawberry Lubrican Water er ikke klissete og kan enkelt vaskes av. Kan brukes sammen med kondom og sexhjelpemidler. Balansert pH-nivå på 4,7

Belladot Warming Lubricant Water

Et vannbasert glidemiddel som gir en skjønn, varmende og pirrende følelse som øker nytelsen.
Påfør et par dråper på ønsket område for en mild, prikkende effekt. Belladot Warming Lubricant er et farge- og duftfritt glidemiddel, og er særlig skånsomt mot sensitiv hud. Påfør et par dråper på ønsket område for en mild, prikkende effekt. Kan brukes sammen med kondom og sexhjelpemidler. Balansert pH-nivå på 4,7

YES WB Økologisk Vannbasert glidemiddel

YES WB vannbasert glidemiddel er en rik og naturlig gel med fløyelsmyk konsistens som fukter og smører intime vev for langvarig glid, forbedret sensasjon og økt seksuell nytelse. Gelen inneholder blant annet økologisk Aloe Vera for sine fuktgivende egenskaper, og økologisk linfrø-ekstrakt som er spesielt gunstig for slimhinnene. pH-balansert for å matche vaginal pH. Glidemiddelet er sertifisert økologisk, fri for parabener og glyserin og er garantert ren og naturlig. Det er lukt- og smaksfri, klisser ikke. Kan brukes sammen med kondom og alle typer sexhjelpemidler, også silikon.

YES OB Økologisk Oljebasert glidemiddel

Et planteolje- basert glidemiddel – naturlig alternativ til glidemidler med silikon. YES OB oljebasert glidemiddel er en rik og naturlig gel spesielt sammensatt for maksimal smøring, langvarig glid, pleie, næring og komfort til huden. Glidemidlet inneholder økologisk kakaosmør og økologisk sheasmør som gjør glidemiddelet glatt og fløyelsmykt. Økologisk søtmandelolje og solsikkeolje er tilsatt for sine fuktighetsgivende egenskaper. Kan ikke brukes sammen med kondom. Kan brukes sammen med sexhjelpemidler i silikon.

YES BUT Økologisk Vannbasert Analt - glidemiddel ved analsex

En rik og naturlig vannbasert gel med en tykk og fløyelsmyk konsistens som fukter og smører intimvev for langvarig glid, forbedret sensasjon og økt seksuell nytelse. YES But inneholder blant annet Aloe Vera for sine fuktgivende egenskaper mens Guar og Xanthan bidrar til den fløyelsmyke konsistensen. Gelen er pH-balansert for analsex (pH 7,0). Gelen er helt uten lukt og smak, klisser ikke. I motsetning til glidemidler i silikon er det ikke nødvendig å vaske den av etterpå. Kan brukes sammen med kondom og sexhjelpemidler i alle materialer – også silikon.

Tips: Om man ikke bruker kondom, anbefales kombinasjonen YES BUT sammen med YES OB naturlig planteoljebasert glidemiddel i ferdigfylte applikatorer. Kombinasjonen av disse to gjør at man oppnår en unik, langvarig og sensuell «Double Glideability»-effekt.

Aco Intimate care caring glide

Et vann- og silikonbasert glidemiddel med rask og langvarig virkning. Aco Intim caring glide danner en beskyttende hinne som hjelper til å beholde fuktigheten i slimhinnene og minsker friksjonen. Kan brukes sammen med alle typer kondomer. Uten parfyme.

Prefert - sædvennlig glidemiddel som hjelper deg å bli gravid


Prefert vaginalgel gir optimale omgivelser for sædcellene. Når graviditet planlegges, er det viktig å legge til rette for en vellykket befruktning. Sædcellene svømmer best i væske med høy pH og optimal osmolalitet/ionekonsentrasjon. Prefert er laget til dette formålet, er uten parabener, og brukes før samleie i tiden rundt eggløsning for å maksimere sjansene for graviditet. Luktfri, smakløs, fargeløs, vannløselig og lager ikke flekker.

Conceive Plus - sædvennlig glidekrem for deg som ønsker å bli gravid.

Dette er et vannbasert, sædvennlig glidemiddel for deg som ønsker å bli gravid. Conceive Plus er den eneste sædvennlige glidekremen som inneholder kalsium- og magnesiumioner som er essensielt for cellenes levedyktighet og for selve befruktningen. Conceive Plus er designet for å øke sjansen for graviditet ved å opprettholde, og legge til rette for, sædcellenes overlevelse og bevegelighet. Det hindrer ikke sædcellene i å svømme og det er trygt for egget. Gelen er ph-balansert.

RFSU Oh Yes Stimulating Gel – når du ønsker det lille ekstra, uten glideeffekt.

Oh Yes er en vannbasert, stimulerende gel som kan hjelpe kvinner med å oppleve enda større nytelse og lettere oppnå orgasme. Ingrediensene gir økt blodtilførsel i klitoris, noe som gir en varm og kilende følelse. Når gelen påføres på klitoris, kommer berøringer til å føles mer intense. Hormon- og parabenfri. Uten parfyme. Ufarget og enkel å vaske bort.

Viktig: Produktet har ingen glideffekt og skal derfor ikke brukes som erstatning for glidemiddel

Kilder: Leverandørinfo

Oppdatert: januar 2021